optimizacija sajtova

Rate this item
(0 votes)

Optimizacija sajtova - osnove

Fizička adresa u gradu Da li jeadresa povezana sa poslovnom Google+ lokalnoj stranici se nalazi unutar gradske bića potrazi za ili gradakorisnik je u potrazi za ? Ako nema geografski položaj određen , ali je lokalna namjera , Google će često ograničavaju Google+ lokalne listinga prikazane na one u blizini korisnika .

Tačne Kategorija udruženja Nemojte kategorije sa lokalnom Google+ stranica tačno opisuju posao u vezi sa Google+ lokalnoj stranici ? Prilagođene kategorije može biti korisno akoposao nudi niša proizvode ili usluge koji korisnici obično pretragu za po imenu .

Blizina ili adresa Koliko blizu je posao " lokacija do centra grada (težište ) kao što je određeno od strane Google-a ? Takva odluka može biti zasnovana na centru stanovništva ili na osnovu poslovnog centra grada .

Domen Autoritet sajt Koliko je relevantan i autoritativno jedomen sajta u vezi sa upitom za pretragu Google+ lokalnu stranu korisnika ?

Količina strukturiranih reči Koliko internet direktorijume , odnosno , telefon direktorijume ili niša direktorijume , jeposao naveden u ? Google koristi ove liste kao " citata " koje su verovatno tretirani kao k referenci potvrđuju postojanje poslovanja " na fizičke lokacije .

Grad i država u Landing Page Naslov je ime grada i države u kojoj se nalazi poslovniu naslovu stranice na poslovnom sajtu ' u vezi sa Google+ lokalnoj stranici ?

Količina Google+ lokalnih pregleda Koliko kritike odnose se na poslovanje na Google+ lokalnoj stranici ? Koliko su dostavili te kritike preko Google+ Local ? Koliko kritike su dostavljeni preko drugih platformi . na primer Ielp . Neki stručnjaci su postulat komentara dostavljeni preko Google+ Local su dati veću težinu .

Broj na Google+ lokalnoj strani Da li jepozivni broj povezan sa lokalnikorisnik je u potrazi za , ili u potrazi za , prisutan na Google+ lokalnoj strani .

NAP Doslednost Kako dosledni suime , adresa , broj telefona i ( NAP ) citati sa NAP citatima iz biznisa kao što je navedeno na Google+ lokalnoj stranici ?

optimizacija sajtova

Read 3871 times

Related items