seo optimizacija za google penguin

Rate this item
(0 votes)
seo optimizacija za google seo optimizacija za google

Život jedne SEO : Pingvin opisuje kako Google ažuriranje pingvin algoritam je promenio prakse stručnjaka u SEO sceni pre i nakon što je nametnuto , kao i njihovo preuzimanje na situaciju izvan Pingvin 2.1 . To ilustruje koliko je značajno tehnike koje koriste SEO stručnjaka promenila samo da bi mogli da se izbegne bilo kakav kažnjavanje od ažuriranja . Pored toga , ovo infographic bavi se 6 različitih metoda u kojoj SEO stručnjaka rade na poboljšanju svoje veb prisustvo .

Pre ažuriranja , neke SEO stručnjaci su koristeći član direktorijume , uz komunikaciju sa ljudima preko IM -a, da se izgradi povratne veze , a posle Penguin 2.1 , zahtevi veza uklanjanje ovih sajtova su povećane , a oko polovina njih pribegla koristeći Google negira alat . Sidro tekst profilisanje , s druge strane , je otišao iz korišćenja tačne utakmica ključna reč sidro tekst linkove na jednostavno biti zadovoljan onim dobijanje linkova za brendovima , samo citata ili NAP . Link sticanje promenio od dobijanja veze sa sajtova koji imaju visok PR za dobijanje linkove sa sajtovima koji dele svoju nišu .

U sadržaj marketinga ,praksa objavljivanja isti članak preko mnogih direktorijume i link točkova su korišćeni , ali zbog sadržaja dupliranje pitanju , postojala je potreba za stvaranjem kvalitetnog sadržaja deljenje kao gost blogovanje u visoko - kvalitetnim sajtovima , infografika , koristeći društvene medije sajtovi za deljenje sadržaja , relevantne i poslovnog blogovanje . Social Media Marketing , posebno , bio transformisan iz samo deljenje informacija na prikupljanju stvarne kupce kroz postavljanje relevantan sadržaj i direktno angažovanje sa njima . Ažuriranje takođe utiče kako online preduzetnici bave svojim klijentima . Prepiska sa klijentima ne samo završava dobijanje svedočanstva , ali imajte angažuju se sa njima tako što ćete odgovoriti na kupca povratne , ocena i preporuka .

Ovaj infographic treba da odražava novu meta u razvoju efikasnih SEO kampanje za stručnjaka da bi se izbeglo neusklađenost sa njihovim izgledima na dobijanje rezultata i postizanje uspeha u stvari od svojih napora .

Read 3614 times