Upotreba virtuelnih tura

Rate this item
(1 Vote)
virtuelne ture virtuelne ture virtuelne ture

virtuelne tureVirtuelne ture se mogu se upotrebljavati u svim tipovima biznisa, uveliko ih koriste moteli, državne ustanove, ugostiteljski objekti, prodavci nepokretnost, arhitekte, fitnes centri, obrazovne ustanove, turističke organizacije ali i svi ostali koji žele da na zanimljiv i savremen način predstave svoj prostor. Sve čuveniji u svetu je Google Street View koji dopušta kretanje u svim ulicama svih svetskih gradova. Pitanje je trenutka kada će Google proći i kroz vaš grad i snimiti sve ulice. Naš zadatak je da fotografišemo vaše objekte. Virtualne fotografije omogućavaju više vizuelnih podataka o tradicionalnog načina prezentovanja na Internetu koji se sastoji od slike i teksta i na taj način pokazuju mogućim posetiocima da su izabrali pravo mesto. AS design ture prave se u visokoj rezoluciji, poznatijoj kao HD rezolucija sa full screen opcijom. Prilagodjene su za brzo učitavanje. Dopuštaju panoramsko razgledanje (razgledanje prostora u svim smerovima). Postavljaju se u HTML5 formatu.

Da li ste zainteresovani da dobijete Vašu virtuelnu turu?

Ovakve prezentacije su najbolji modus da predstavite vaš prostor bilo da je u pitanju kafić, kafana, hotel ili bilo koji drugi prostor koji želite da prikažete na vašem sajtu ili društvenoj mreži. Ovakva prezentacija omogućava proučavanje prostora 360°x180°, na taj način gostu dočarava realan osećaj prostora. Vašu virtuelnu turu umemo upotpuniti dodatnim  sadržajem kao što su fotografije, video snimci, informacije o lokaciji i još mnogo toga. Ovakve ture su inovativna tehnologija predstavljanja koja je u širenju u Internet reklamiranju. Svaka panorama stvara se od većeg broja slika spojenih da uobličavaju prostor u 3D-u, tako da gosti imaju mogućnost razgledanja u svim smerovima, kao i uveličavanje i umanjene  jednostavnim pokretima miša. Vožnjom kroz panorame, jednim klikom u željenom pravcu, rađa se osećaj najpribližniji osećaju da ste zaista tamo prisutni. Virtualne ture primljene na vaše predstavljanje omogućavaju znatnu posetu i zadržavaju posetioce na vašim sajtovima.

Pozovite nas i naši fotografi će vas kontaktirati i ugovoriti vreme za fotografisanje. U terminu od četiri radna dana od dolaska fotografa na teren, vaše predstavljanje biće vidljivo na Internetu. Ovako uradjene ture dopuštaju svim vašim klijentima da se virtuelno upoznaju sa  vašim prostorom i razgledaju ga u svim smerovima. Ukoliko želite da u ovakvom formatu predstavimo vaše objekat, vidite našu ponudu i neke od paketa koje vam nudimo. Vaše  panorame postavljamo i na Google Maps servisu, tako da su svi vaši klijenti u mogućnosti da se virtuelno obidju i vide vaš objekat (Google street view). Google vozilo je već snimilo sve ulice u državi i regionu. Neka  i vaš objekat bude postavljen na globalnoj mapi. Informišite se više o virtuelnim turama i kvalitetu našeg posla.

Read 2243 times