Print this page

SEO optimizacija sajta od A do Z

Rate this item
(1 Vote)

Ovaj članak sadrži ono što smatram mnogi od najvažnijih faktora u SEO, od A do Z, od tela do Zeitgeist, a zasniva se na SEO informacija prikupljenih tokom protekle dve godine, oslanjajući se na 18 godina iskustva veb programer i internet marketing konsultant. Prirodno je puno promena u to vreme, pa ako ništa čini činjenično netačna, slobodno tako reći ( Pokušao sam ga dovesti do danas ), poštanski Hummingbird.

Isto tako, ja bih stvarno cenim vaše učešće. Ako postoji išta bitan želite da vidite dodat u vodiču - Siguran sam da moram propustio nekoliko činjenica ovde ili ondje - molimo ostavite komentar ili stupiti u kontakt, a ja ću doneti upotrebu do datuma kad moram vreme je da. Ne slažu sa onim što sam ja rekao ili da sam pogrešio ? Molim te, reci tako !

Sve što je ostalo za reći je, ide zgrabi kafu, sedite i nadam se da ćete pronaći članak interesa i da ga dobije mozak sokova teče. Takođe sam se iskreno nadam da neki od vas će se naći neke skrivene dragulje koji se nalaze unutar ili neke brze savete koji će vam pomoći.

body

Danas je važno povećati spozna nivou vlasti svuda na Internetu. Vi više ne možete to učiniti iz sopstvenog sajta sami, kada su ostali doprinosi brojnim sličnim autoritet interfejsa i povećanja njihove nivoa ovlašćenja da to učini. Nekada je to bilo da je jedini site korist od vašeg doprinos bio meta stranica, ali Google je viđenje stvari puno jasnije ovih dana, zahvaljujući u nekom delu njihova autorstva programa. Važno je biti svestan da je Google gradi trag za vas kao pojedinca i svoju veb stranicu, a dva bitno povezana.

Isto tako s društvenim mrežama, važno je izgraditi kvalitetnu nivo ovlašćenja, učestvovanje u zajednicama i forumima. Google je ne samo vas gledam na Ioutube i Google +, ali i iz mesta daleko nadilaze njegove prividne ruke, tako da bi svoje vreme na internetu pozitivno.

Brzi savet: Uključite se. Učestvovati u, i stvoriti rasprave u temama koje se odnose na vaše vlastite veb stranice.Više su uključeni, viša razina vlasti.
 

autorstvo

Googleov program Autorstvo stvarno nije imala očekivani uticaj na industriju, a ako se zna istina, to je verovatno zbog svoje nad - komplikovano prirode. Međutim, to ne znači da treba zanemariti. Uprkos tome što ste mogli pročitati na drugim mestima, Google nije spremna da ispadne ovo samo još i još ima vrednost koja se nalazi u pridaje svoje akreditive svake stranice Google ima ruku u. Za ne - Googleovim stranicama, preporučuje se da vaši doprinosi okoInternet još uvek teret daleko jače u svoju korist sa link pokazuje od izvora stranice na svoju sopstvenu, ako je to moguće dodavati taj outbound link u komentaru ili profila. Međutim...

Ovo važi samo ako si pružiti kvalitetan doprinos autoriteta interfejsa, a što ne preterati sidro tekst ( tj Nemojte početi ostavljajući komentare Korišćenje ' Veb programiranje u Essek ' kao korisničko ime ). Više o tome zašto komentarisanje sidro tekst treba posmatrati sada...

Brzi savet: Budite dosledni s autorstva. To uključuje koristeći isti avatar preko Interneta i slične informacije korisničkog profila.
 

anchor tekst

To je nekad bio slučaj da koristite istu sidro tekst gde god je dobio priliku da ga dodali bi dodali na efikasnost Vaše veb stranice. To se počelo menjati kada je Google preuzeo interes za kvalitet dolaznih linkova, a onda sledi da se gleda na koliko prirodne i aktivnih sidro tekst povezivanje na vaš site je. Hiljade dolaznih linkova svim optimizovanim s istim sidro tekst sada će vam dati dramatičan pad prema dole na lestvici za tu ključnu reč / rečenica. Kao što Google kaže, " to jednostavno nije prirodno ".

Danas je vaša ključna tekst bi trebao biti i semantički napisana i raznolik. Nemojte koristiti identičnu sidro tekst svuda, to je samo idući u konačnici videti vaše stranice se prevideti.

Brzi savet: Koristite backlink provere alate kao što su one na backlinkvatch.com pratiti što sidro tekst linkove na vlastite veb stranice. Više o povratne veze sada.
 

povratni linkovi

Svako zna da veze uvek su bili pokretačka snaga pozitivnih pretraživača ljestvici. To je još uvek slučaj danas, ali stvari su vrlo različite. Google je u potrazi na nizu faktora koji se odnose one dolazne veze, uključujući:

    Ukupna kvaliteta na mestu i članak povezuje sa vama
    Broj sličnih dolazne linkove sa jednog mesta
    Veličina i informacije koje se nalaze unutar sadržaja povezuje sa vama
     Baš kako je prirodno dolazni link je - sve su to poveznice sumnjivo slični jedni drugima ?

Potražite veze koje su semantički pisanih i variraju od mesta koja se odnose na svoju industriju. Graditi ih, naravno, i NE kupovinu plaćene linkove ili reklamne ako to radite za SEO se. Ako ste kupili oglašavanja veze, osigurali su od nofollou sorte.

Danas više nego ikada da je bitno da većina dolazni linkovi su od autoriteta interfejsa, a mnogi ljudi danas čak i ubijaju sve postojeće veze putem Googleovog odreći alat, jer je novi početak je bolji od negativnog početka. To je sve malo ekstremno za mene, ali postoji jedna stvar za sigurno ( vidi savet ):

Brzi savet: Morate postati svesni ko je povezivanje sa vama, a što je još važnije preuzeti kontrolu nad tim dolaznih linkova. Proverite to na nedeljnoj bazi i ukloniti negativne veze.

  Canonical linkovi

Dvostruki sadržaj može biti pravi ubica što se tiče SEO. Da bi pomoći u borbi protiv toga u 2009. Iahoo, Google i Microsoft je najavio podršku za kanonskih URL - ova, novi link elementa koji omogućava korisniku da kažem pretraživač da sadašnja URL stranice nije poželjna lokacija za tražene podatke, što vam omogućava da efikasno grupa sadržaj na jednom mestu. Za više informacija o kanonskim URL - ova kliknite ovde.

  Sadržaj

Bogati sadržaj je uvek bio važan, ali danas je to efikasno raketno gorivo koje pokreće mašina. Vaš sadržaj mora biti:

     100% originalni - koristiti Copiscape proveriti dupliranje
     Reč bogata - sadržaj treba da sadrži ključne reči u H1 tagova, naslova i stava otvaranja, ali nemojte preterivati nakon toga. Napišite to u prirodnom stilu kao da ste davanje govor o toj temi.
     Informativni - stav neće biti dovoljno da bi vaš rang, ako su drugi pružanju mnogo više i vlastite misli već su sadržani unutar mnogo više sveobuhvatni upotrebu.
     Angažovanje - provociraju razmišljanje i raspravu.Više vaš članak / stranica se raspravljalo, više Google svoje mišljenje vidi kao vredno rasprave.
     Obnovljeno često - Google daje zmija podsticaj novim člancima, pa više ste u mogućnosti dodavati, bolje ćete rangirati.
     Ne regurgitated - Iako Google podstiče nove članke, to neće rangirati sadržaj koji je veoma sličan prethodnom sadržaja. Možete ažurirati članke i link na original dati širi pogled na predmet ili obnovljeno tačke gledišta, ali jednostavnim dodavanjem iste stvari napisane na drugačiji način neće raditi za vas.

Brzo Savet: natuknica, popisi broj, K & Aa i FAK su fantastičan način pružanja kvalitetne informacije, dok dajući vam priliku za rangiranje za više semantički stiled ključne fraze.

Kuick Savet 2: Evergreen sadržaja ( sadržaja koji se ne postanu aktualizacija ) zapravo će pomoći vašem SERPs.
 

domeni


Vaša domen je trebao biti pomno razmotriti i ako marketinga svoje stranice bio faktor u svojim fazi planiranja. Google će pogledati:

     Starost svoje domena - dok se ne može nositi težinu to navikli, starost je još uvek faktor u tome kako se čin
     Ključne reči u vašoj domenu - korisno imati, ako ne koristite reči staviti ključne reči pre nego bilo šta drugo, odnosno veb - programer - site.com
     Vaša domena je proširenje - mesto vaše primarne domena će se uzeti u obzir sa lokalnim oglasi pa ako ste u potrazi za domaće poslovanje, biti specifičan na svoj položaj.
     Vaša domena IP adresa - višestruke linkove na vaše vlastite veb stranice iz drugih mesta na istoj veb serveru se sada ignorisao u velikoj meri. To znači da ako ste vebmaster i želite imati vezu nazad na svoje stranice na svakom sajtu klijenta, to neće učiniti bilo koji dobar osim kao reklamni alat.

Brzi savet: što više imena domena koji upućuju na jednom mestu sada ima vrlo malu vrednost u SEO smislu. Na primer, ukazujući veb - programming.co.uk da varrenchandler.com i nadi za podsticaj za " Veb programiranje " keiphrase i Velikoj Britaniji na tržištu. Nekada je to bilo moguće, ali to nije bilo više.

umnožavanje

Umnožavanje sadržaja postala pravi problem u poslednje vreme zbog Googleovog sistema klastera. Grupisanje je u suštini proces grupisanja stranice u SERPs da izgledaju identično i to samo pokazuje ono što Google oseća pruža najveću vrednost. Naravno, čak i ako je prvobitni sadržaj je tvoje, na drugim mestima može se videti kako je vrednije od strane Googlea, tako da je rad ste stavili u suštini će biti skriven ispod dupliranja ( ako na to gledate kao da je paket od karata ).

Brzi savet: Koristite veb - mesta kao što su Copiscape tražiti dupliranja online. Vi ćete ih naći na više mesta nego što bih zamisliti. Kad stvarate profile na internetu ( na primer na svoj Facebook stranici, ili bilo koji drugi sistem profila ), ne kopirati i zalepiti sadržaj sa vaše stranice. To je česta greška i može uzrokovati velike probleme.

greške

To je manje poznata činjenica da je vaša stranica neće rang dobro, ako postoje greške na njega. Bilo da su PHP greške, greške 404, 501 greške, ili čak pravopisne ili gramatičke greške, oni trebaju biti fiksne odmah. Google ne sviđa greške i sankcioniše mesta koja su protkana s njima.

Brzi savet: jednostavno preusmeravanje za 404 grešaka na svoj sajt početnu stranicu, mapa veba ili žarište će generisati puno saobraćaja. Iznenadio bi se iznos od 404 a da se to dogodi zbog stare veze ili netačnih podataka iz spoljne stranice.

ljubaznost

To se može činiti trivijalnim, a istina se javi sam bori za SEO uslove za slovo ' F ' van okvira, futureproofing, hrani, filteri i FTP. To je rekao, bio prijateljski, ne odnose se na tradicionalnom " korisnik prijateljstvo ", to je sve o vašoj ličnosti i to je neobično daleko važnije nego što zvuči.

Google zapravo želi li i vaš sajt razviti ličnost, sopstveni identitet, ako hoćete, i na osnovi ispričati priču. Ona želi da zna veću sliku, " ko si ', a ' odakle si ', temelji se na istorijskom putovanju vaših doprinosa na Internetu.

Ona želi da pozdravljam internet korisnika u svoj svet, a to će ih poslati tamo biti dočekan ne zasniva samo na uslove za pretraživanje, ali i ličnosti vas i vaše stranice. To će odgovarati vašoj ličnosti na osnovu korisnika potrazi. Google Dating nikoga ?

Znam šta misliš. Koji opterećenje smeća ! I slažem se da zvuči pomalo neverovatno - malo previše veštačke inteligencije i sci - fi, zar ne ? Međutim, predlažem da neka Matt Cutts znam, jer to nije prvi put da je doveo tu temu iu svom nedavnom PubCon 2.013 adresa je istakao važnost razvijanja svoj sopstveni jedinstveni " prijateljski " ličnost Online - ličnost koja je takođe povezan s vaša nivoa vlasti i koristit će se u konačnici poslati sličnih razmišljanja pojedinaca na vaše stranice.

Brzi savet: Činjenični članci su korisne za SEO, ali nećete biti sami u tome. Pronađite svoju jedinstvenu ličnost i niša i isporuku sadržaja s malo drugačije gledište. Vi ćete biti iznenađeni kako je lako razviti sledeće kada vaše članke imaju ličnost.

  Google

Google je toliko moćan je danas da je postao glagol u engleskom jeziku, tako da do Z SEO ne bi bio potpun bez spominjanja, čak i ako smo već znate što je veliki ' G ' o tome.

Šta ću na umu, međutim, da je više od Googleovih usluga koje koriste i više koristite svoje prijave za Google tokom vašeg surfovanja, bolje ste zapravo ide na rang. Google Plus je savršen primer za to, s ogromnim porastom zmija izmerene za korisnike Plus sistemu, kada je u odnosu na njihove pozicije u proteklih 18 meseci. Verovatno bih se iznenadila snagom +1.

U suštini, biti prijatelj Googlea, koristite što više njihovih usluga kao što možete, Google Plus ili Google Local primer - samo zadržati informacije dosledni i žanrovski usmeren. Čak i uzeti vremena da se pogledati na njihovom pretraživaču. Zašto Google Chrome ? Pa, osim što je pristojan veb pretraživač...

Brzo Savet: Neverovatno, Google Chrome zapravo čini se da imaju vrlo nominalnu vrednost SEO, ako ste ga koristite i da ste prijavljeni u Google, naravno, prati istoriju i beleške koje stranice koje posećujete direktno, to već znamo, ali još mnogo toga. i više ljudi izvještavaju da su veb stranice koje posećujete dao vrlo mali Zmija autoritet podsticaj. To može biti mali, ali ako to stvarno može biti kvantifikovati i ima opipljivu vrednost, svaki malo pomaže, zar ne ?

Urednik Napomena: Lično mislim da je ovo verovatno glasina da se ljudi koriste Chrome, ali ne bih stavio ovu strategiju pokraj njih bilo. To je prilično pametna, ako je to istina.

hosting

Neprekidnog rada i pouzdanost vašeg veb serveru su važni, pogotovo popularniji vi postati. Očito nećete iskreno želim propustiti jedan korisnik u, ali ne želite da propustite da sve važno posetiti Googlebot bilo i drugih štramplice / pauci.

Položaj server takođe igra ulogu, ali ne onoliko koliko je to jednom učinio. Mnogo firmi se kreće svoje centre u Evropi za isplativost, ali to je još uvek vredno pronalaženje servera ili data centar koji je u neposrednoj blizini kuće.

Brzi savet: Pri odabiru veb hosting paket, kupovinom posvećena IP adresu za vaš sajt će vam dati vrlo blagi podsticaj u vaše zmija.

Bonus savet: Kada je vaš site je gore i trčanje i svi sadržaji dodao da bi trebao biti u potrazi na stranici učitava vreme od 1-2 sekundi. Osigurajte vaš hosting zadovoljava ovu potrebu da se izbegne SEO kazne.

Slike

Vaše slike su od ključne važnosti kada se optimizovati svoje veb stranice. Svako treba dati odgovarajuće Alt i naslov oznake, opis i semantički napisao datoteke takođe treba uzeti u obzir.

Držite datoteke veličine malog i optimizovan tako se stranica učitava brzo i izbegavati slike koje su veće od 1024 × 768, ako je to moguće, osim ako ste na izdržavanju tržište koje zahteva ova, kao što su desktop pozadine.

Brzi savet: Ako ste u naviku pozajmljivanja besplatno dostupni slike iz Googlea za svoje veb stranice, urediti ih u Photoshopu ili slična manipulacija slika alat da se svuku postojeće meta podataka u prilogu. Stvorite vlastitu verziju datoteke i uključiti svoje ključne fraze u novim meta podataka.

JavaScript i Ajaks

To je još uvek bitno ne prekomerno JavaScript ili Ajaks skripti koje zahtevaju miša akcije i slično. Iako Google je dobijanje bolje na veb lokacijama koje se temelje na takvoj tehnologiji, Googlebot još uvek ima problema sa prikupljanjem ceo niz podataka. U osnovi, a prema Matt Cutts, to traje snimku stranice kodova, " to neće biti fizički pomeranjem miša okolo otkriti skrivene sadržaje. "

Brzi savet: Za sada, izbegavajte elemente poput učitavanja više sadržaja kada korisnik ide prema dnu stranice. Iako je lepa stvar za korisnika, Googlebot neće uvek fizički to učiniti i tako da vaš sadržaj će biti prevideti.

Ključne reči / ključne fraze

Ključne reči su mrtvi. Živele su ključne reči. Ok, to je preterivanje, ključne reči i fraze definitivno nisu mrtvi, ali oni su se pogledala u vrlo drugačiji način sada. To je još uvek poželjno istražiti željene ključne reči, ali način na koji ih koristiti treba biti vrlo različiti.

Ranije ste mogli ispuniti svoj sadržaj sa neprirodno zvuči sadržaja kao što je " Veb dizajn Frinton ", ali u smislu gramatike te tri reči zajedno nema smisla. Nemojte se fokusirati na sve što ne radi dobro čita. Taj izraz danas će obaviti daleko bolje ili kao " Frinton veb dizajner " ili " veb dizajner u Frinton ".

Vaše ključne reči i ključne fraze i danas bi trebalo da bude daleko Engleski sondiranje, napisana sa semantičke indeksiranje na umu i što je najvažnije vam je potrebna promena. Nemojte koristiti iste reči više i više, koristiti sve alate na raspolaganju, pa čak i vaše tezaurusa pronaći sinonime koji će raditi.

Brzi savet: Isto važi i za povratne veze kao što je opisano ranije. Pronađite ono što veb stranice povezuju na svoj sopstveni, proverite sidro tekst, a ako postoji nešto što izgleda kao da čitaju slabo, odreći ili urediti na link gde je to moguće.

Bonus savet: Koristite Google Instant ( auto - kompletan traži ) da se vidi što je popularna pre nego što napisati sadržaj. Kucanje u " veb prog... " donosi sledeće predloge:

     veb programer
     veb programiranje
     Opis veb programer posao
     Veb programski jezici
     Veb programiranje kursevi
     Veb programiranje udžbenik
     Veb programiranje radnih mesta
     Veb programiranje plate
     Veb programiranje za početnike

To su ono što ljudi traže, tako da proverite da li su ove fraze u semantičkog obliku negde u prvih nekoliko pasusa, bez lažnog.

linkovi

Linkovi ! Gde ćemo početi ? Danas imamo dolazne veze, odlazne veze, unutrašnje veze, dofollov linkove, nofollou linkovi, kanonske veze.. i lista ide dalje. Oni su prilično jednostavan za svakoga ko zna SEO, tako da neću pokušati da ponovo izmisliti točak, ali za referencu Google ima brojne veze na osnovu faktora u obzir, uključujući:

    Kvalitet dolaznih linkova - samo kako " veruje " je spoljna stranica
    Kvalitet odlaznih veza - opet samo kako " veruje " je spoljna stranica
    Broj dolaznih linkova
    Broj odlaznih veza
     Interni linkovi - ako imate žarište vaše stranice važno je da unutrašnje veze pustiti Google znati koje stranice su najvažniji. Nabavite ga krivo i svoj blog članaka će imati viši uslugu koju pokušavaju prodati više i više. Naravno, u većini slučajeva da bih se nadam da je obrnuto.
    Nofollov / dofollov odnos - to je bitno linkove na vaš sajt su u pravu kad je u pitanju koje Google bi trebao slediti i koji se ne bi trebali. Vi stvarno treba paziti na zaštitu authoriti nivo, pogotovo ako bi se omogućilo anonimni objavljivanja ili komentare.
     Plaćeni linkovi i reklamni modula - Google snažno je usvojila pristup koji ne bi trebali biti nagrađeni prilikom plaćanja povratne veze. To je napomenuti, ako ste još uvek razmišlja o kupovini link sa visokim PR stranice koja ih prodaje.

   " Ako ste spremni da plate za nešto što ne bi trebao dobiti nikakvu stranicu rang ili zmija podsticaj iz nje " - Matt Cutts

Jedna konačna tačka na umu o vezama je da oni trebaju biti jasno i vidljivo. To može činiti se očigledan, ali važno je li pokazati korisniku da postoji negde drugde mogu da kliknu i učiniti da veza ističu.

Brzi savet: Cite svoje izvore - Ako imate izvor koji je poštovani, povezati s njima. Google ceni to i daje oba mesta authoriti podsticaj u red.

Bonus savet: Vaša stranica će se obavljati puno bolje sa prezlama na stranici i to je pokazala da povećanje kliknite kroz stopu, dok je smanjenje stope odskok. Nemojte ih predugo međutim.

markap

Vaš označavanje moraju učiniti mnogo teškog posla za vas. To je bitno imati svoje ključne reči / fraze u naslovu, često po mogućnosti na početku nje, a ona bi trebala biti prisutna u vašem otvaranje oznaka H1 i prevladava u prvih 150 znakova sadržaja.

No, tu je mnogo više da se označavanje od nekoliko standardnih temelja sam gore pomenuo. Trebali pravilan oznake za samo o svemu, ako želite pretraživačima za indeksiranje Vaše veb stranice na najefikasniji način.Savjet u nastavku će vam pomoći u tome, a takođe vam dati ideju o ogromnom niz objekata se ona odnosi.

Brzi savet: Umesto pružanja uđe a označavanje, pogledati fantastičnog resurs na http://schema.org - to je sve što će vam trebati na jednom mestu.

mediji

Medijski je nešto što začudo previda od strane mnogih SEO stručnjaka i pogrešno tako. Svi moramo biti svesni snage i važnosti medija i to je bitno da ga optimizovati u skladu sa tim.Pravilna primena medija zaista može gurnuti authoriti nivo kroz krov. Bez ga koriste da ste uspešno vozeći automobil bez točkova, tako da me uvek iznenadi da stranice i članci su još uvek najčešće tako tekst teška.

Razmislite o tome - to ne Google pretraživanje i videti kartice na u za veb, slike, video, Karte, Shopping, vijesti itd Zašto bi samo biti u potrazi na rang visoko u jednoj od njih ? Zar zaista mislite da ostali nemaju vrednost i niko ih klikne ?

Dobro mesto u svima njima i vaš rang u onaj koji su vam bitni će se povećati previše !

Brzi savet: Osigurajte svoje stranice ima lep ravnotežu medija, uključujući slike, karte, video zapise i kartama, te osigurati da mediji pričvršćen preko relevantnih Google autorskim linkove gde je to moguće ( npr Uverite se da vaš račun mladost pravilno vezani uz svoj sajt ).

Meta tagovi

Kao i sa svojim označavanje, vaši meta tagovi mora sadržati ista ključna fokusira informacije, ali biti u daleko više atraktivan i privlačan formatu jer oni su tačne informacije da Google će predstaviti korisnika. Uvjerite se da je do te mere da i privlačan, i uveriti korisnika da se rezultati pretraživanja su tačne, osiguravajući ključne reči takođe su još uvek tu za sve videti.

Brzi savet: Meta Ključne reči uglavnom se previda Google danas ( http://vvv.ioutube.com/vatch?v=jK7IPbnmvVU ), ali oni još uvek trebaju biti uključeni. Samo zato što Google ne koristeći ih, to ne znači da se voli od Bing nisu. Slično veb stranice kao što su Facebook da se prikupljaju ogromne količine ulaznih podataka iz veze u mogućnosti analizirati i dohvatiti meta ključne reči i oni bi se mogla koristiti u pozadini za nekoliko razloga

niša

Tržišnim nišama postoje u svim industrijama i mogu biti veliki izvor uspjeha.Isto bi trebalo primeniti na svoju veb stranicu. Da bi bili uspešni morate pronaći svoj glavni niša, a zatim ga razbiti u niz manjih pod - nišama koje vode interno na glavni sadržaj niša za stvaranje odgovarajuće strukture i relevantnost.

Izrada pod - niša ne devalvira stranicu na sve bez obzira koliko je apstraktno to može biti, ali samo tako dugo dok to vidi kao upravo to - pod - nišu - praktički samo krakova van glavne točkova.

Na primer, ako je moj glavni niša je " izrada veb stranica ", sažetak sub- niša može biti ' Energetski napici za veb programere. Iako to ne bi mogli da nose puno težine na svojim nogama, još uvek nešto dodaje da je masi ukupnog glavnoj niši, a takođe šalje promet svoj put od malog postotka ljudi koji samo može biti u potrazi za izvanredna.

Brzi savet: Nemojte se bojati tražiti i pokušati nenormalno. Pokušajte razmišljati izvan okvira i stvoriti pod - niša od toga. Međutim čudno to može činiti za vas, pronalazeći nove uglove pristupu ćete barem biti dodajući da je vaš glavni Niša ukupnom vlasti, a vi ćete biti jedan od glavnih organa u svom pod - niša ako vam pružiti relevantne informacije, to učiniti ispravno i među prvima učiniti.

organska

Opet, slovo " O " nije bila jednostavna za pisanje ( ontologija možda ? ), Ali glavna stvar bih uzeti u obzir pre svega je danas da je sve na svom mestu je organska. Po tom mislim ne bi trebalo da bude ništa što se čini neprirodno ili bi moglo zbuniti bilo posetilaca na svoju veb stranicu ili Googlebot sama. Ne zbunjujuće stranica naslovi, linkovi, sadržaj - samo privlačan i informativan sadržaj. Povratne takođe trebao pojaviti organski.

Hummingbird ispravka može biti usmerena na više semantičkom način razmišljanja i gledanja više za korisnika namere, ali Penguin i Panda ispravke koja su bila uz njega bili su sve o jačanju mesta koja su se pojavila organska, dok eliminiše korisničko spam. To je bitno danas raditi stvari ispravno i ne biti u iskušenju da pokuša da prevari sistem. Google će uhvatiti korak sa vama i na kraju početne prednosti te dobiti će biti obrnuto, a vaš sajt će biti kažnjen u skladu sa tim. Učvršćivanje veb stranicu koja nije organski i oporavlja na lestvici je vrlo teško, istina. Nemojte se prevariti - to učiniti jedno, a Google će biti posmatranje sve što radite usko u godinama koje dolaze. Uprkos tome što se ljudi mogu vam reći, Google ne seća.

Brzi savet: Zamislite da je vaš sajt je časopis, baš kao i one koje bi otkup polica. Biste li očekivati da će biti zbunjeni po nekom slučajnom teksta na stranici magazina rekao: " Veb dizajn Essek " ? To se neće dogoditi, a kako to ne bi trebalo da se dogodi na svoj sajt bilo.

Bonus savet: Evergreen ili vanvremenski postove ili stranice su Najsigurniji način za povećanje vaše stranice organske vrednost.

 
PageRank

PageRank, uvek popularni kvaliteta metrički izmislio Google, zapravo ne učiniti što ime sugeriše, za razliku od pogrešnog verovanja mnogih marketinških stručnjaka.Naziv PageRank samo zapravo ima malo veze s gde " Stranica činova " ( iako je veća korelacija je tamo neko vreme ), a ime je zapravo skovao pomoću Google ime vlasnika Larri Page.

Ipak, naziv stranu, PageRank je još uvek izvor nesuglasica među SEO stručnjaka, uglavnom zbog toga što niko ne stvarno siguran tačno kako se to izračunava ili samo koliko je važno. Čak i tako, vlasnici veb stranica i SEO stručnjaci i dalje nastojati da poveća taj magični broj iz godine u godinu - za svaki slučaj.

Pre toga Google je koristiti PageRank prilično teško odrediti vaše stranice rang u rezultatima pretrage, ali to je smanjiti dramatično kao Google razvio i Google danas ima 200 drugih faktora koji se smatraju.

Svedoči o njegovoj beznačajnosti može se videti kroz Googleove sada retkim PageRank promenama, što bi značilo da to nije tako uticajna kao što je nekad bio.

Ono što znamo o PageRank je danas da visoki PR veze ne pomažu svoj autoritet, ali samo ako su relevantni za vaše žanra.

Brzi savet: Na isti način kao što je važno je da uklonite sve dolazne linkove koji izgledaju kao da su došli iz crni šešir tehnika, to je jednako važno odreći visoke PR veze koje izgledaju neprirodno.

Kvalitet

Kvalitet vašeg veb sadržaja često se spominje kao najvažniji faktor u SEO danas. Vaša stranica mora upustiti iz otvaranja linije, informativan, dobro napisana, i dobro strukturiran. Učinite to ispravno, a vi ćete biti povećanje ovlašćenja sa svakim novu stranicu ili članak. Konačno ste u potrazi za nisku stopu napuštanja na svoje kvalitete članaka.

Međutim, kako bi se nivo kvaliteta biti visoka, morate paziti na sledeće faktore:

     Dužina Član i tačnost činjenica
     Dvostruki sadržaj
     Reč padding
     previše reklame
     Previše unutrašnji / spoljni linkovi
     Komentar spam
     malvare

Brzi savet: Vrite za korisnika, a ne za pretraživača.

mobilni uređaji

Mobilni telefoni i pametni uređaji su način života danas i stvarno si sebe upucao u nogu, ako se ljudi ne mogu čitati vaše stranice ispravno na mobitelu ( znanje, to se još nije optimizovan - ali to će se, ako ja se vreme i sve završiti ovaj članak ! ).

Nekada je to bio slučaj da je potrebno zasebnu stranu za mobilne manjim uređajima, što je izazvalo sve vrste problema sa SEO nedostataka i indeksiranje, ali onda je 2010 Responsive veb design ( RVD ) je rođen. Do 2012 je bio # 2 najviše tražili termin u industriji dizajna i veb - u 2013 osetljiv dizajn ide od snage do snage.

U osnovi, te brzo dizajn ne postoji SEO podbačaj, a vi samo treba 1 optimizovane veb stranice - toliko je očita.

No, prava priča o odgovarajući dizajn i mobilne veb stranice je da, prema Googleovim podacima, ako vaš sajt je teško čitati na pametnom telefonu, više od 60% korisnika će odmah napustiti i otići negde drugde. To je nešto što biste želeli baviti kao prioritet, sigurno ?

Brzi savet: Kada dobijanje veb stranica dizajnirana, znam razliku između adaptivnog dizajn i odgovarajući dizajn. Možda će zvučati slično, ali su dvije potpuno različite osobe. Ako ste zabrinuti o SEO, osetljiv dizajn je jedna vam je potrebno, osim ako vam ne smeta malo dodatnog rada.

semantika

" Zašto je semantički sadržaj pisanje važno ? " ( Videti što sam učinio tamo ? )

Googleov semantička metodologija o ponudi rezultate pretraživanja koji se odnose na namere upita, a ne samo nužno ograničeni na rezultatima koje uključuju određenu ključnu reč ili reči.

Uzeti semantičke pretraga u obzir kontekst kao i značenje upit za pretraživanje i oni su vrlo mnogo kao izgovorene reči od nepovezanih reči udružile.

U osnovi, Google je učenje za čitanje i razumevanje. To može biti na vrlo osnovnom nivou za sada, ali nakon Googleove najave Znanje Graf 2012, Amit Singhal komentarisao:

     Mi smo ponosni na naše prve bebe korak - Znanje - Graf, koji će nam omogućiti da se traži inteligentniji, nas približavanje " Zvezdanih staza " računar koje sam oduvek sanjao zgrade.

Ja sam napisao dosta članaka o semantici i Googleov potez na više semantičkom pristupu, pa sam na listi nekoliko njih u nastavku za svoju korist ( i tako sam se izbeglo dupliranje ).

     Hummingbirds, pingvini i pande: To je sve semantika
     Razumevanje Hummingbird: Gde Google pogrešili
     Kako mogu da se oporavi od Googleove Hummingbird ?

Brzi savet: semantički pristup je velika promena u pristupu za sadržaj pisaca i nisi prekasno da se ponovo optimizovati vaš sadržaj biti rani ( ish ) usvojitelja. U stvari, u pravu si na vreme ! Vi naravno možete dobiti lep podsticaj u SERPS za to. Pitaj više pitanja i dati više odgovora, a to je isto kao što bi to govoriti.

društvene mreže

Svi SEO stručnjaci su svesni moći društvenih mreža, i to je važno izgraditi legitimnu i organsku sledeće, stvaranje vrednosti i tematska doprinos mreži i vašim krugovima / grupa / stranicama.

Google će uzeti u obzir niz faktora ( oni su svi bili ovjereni kao vlasništvo vrednost ) prilikom izračunavanja svoj društveni trag i nivou vlasti, uključujući:

Google +

     Koliko Google +1 imate
     Koliko Google sledbenici imate
     Koliko krugova da ste u
     Bilo da imate lokalni spisak. Jeste li na mapi Google ?

Tvitter

     Koliko Tvitter sledbenika imate
     Koliko retveets primite
     Koliko informativne ili relevantni tvitovi vam poslužiti na svom žanru
     ( Ja ne mogu potvrditi da je Google faktore Tvitter ' Favoriti ' )

Facebook

     Koliko Voli imate
     Koliko Deonice sadržaj prima
     Koliko Komentari sadržaj prima

linkedin

     Koliko veze koje ste napravili u svom žanru
     Koliko Linkedin grupe postova koje ste napravili i svoj doprinos
     Vaši predlozi / potvrda ( manja vrednost u ovom trenutku )

Pinterest

     Koliko igle sadržaj vaše stranice prima

Brzi savjet: Bez sumnje Google+ daleko najmoćnije društvene mreže vani za SEO vrijednosti u trenutku. Zagrli ga, koristite ga i pridonijeti gdje god možete, ulaskom u zajednicu slične Vaše web stranice žanr, ali bi se osiguralo da imate ispravan autorstva između svojeg Google računa i vaše web stranice prije nego to učini.

Jeste li znali: Ako ste napraviti post na Google+ povezuje na stranicu ili članak na Vašoj web stranici, svaki +1 dobivate na Google+ broji kao da bih posjetio svoju stranicu i dali +1 ga od tamo.
 Struktura

Vaše veb struktura je važna, naravno - što želite da bude jednostavan za navigaciju i još lakše da puzi, ali vaš site takođe treba jako komplikovanu SEO strukturu.

Morate videti vaš sajt kao porodičnog stabla sorti, te osigurati da su roditelji ( svoje usluge za primer ) na u stabla vidi kao centralna tačka i da deci ( vezane blog članaka, portfelj / galerija ) su sve pokazuje prema roditeljima, gde je to moguće. Naravno, ovo je drugačije, ako je vaš blog je žarište i vi zapravo ne nude usluge, ali to je od vitalnog značaja za utvrdili gde se u konačnici žele korisniku završiti i staviti da se na u stabla.

Da ne bude zabune, to je vrlo teško učiniti pravu i to je nešto što se SEO stručnjaci stalno gledaju, ali zapitajte se šta biste radije - Korisnik u potrazi za " veb programer " i biti usmerena na usluge koje nudite, ili su usmereni nablogu pod nazivom " Veb Programer Saveti ".Korisnik verovatno je u potrazi za veb programer, a ne savete, te će prevideti svoje stranice na lestvici u korist sledeću dole koji nudi upravo ono što traže.

Brzi savet: Gde optimizacije je zabrinut, optimizovati roditelje da su samo glavne, najjače ključne fraze, a zatim koriste iste ključne fraze u manjoj meri u dece stranica / postove. Nemojte previše optimizovati deca stranice / postove i koristiti kombinaciju dofollov i nofollou linkove interno pronaći pravu ravnotežu.
promet

To ide bez rekavši, ali zauzet stranice uopšteno rang puno bolje, ali ne samo zbog činjenice da su ljudi verovatno da će ih ili vezu podeliti sa njima. Google prati svoj sajt prometa kroz niz metoda ( čak Chrome pretraživač prati svoje direktne veze ), i vaša stranica daje mali podsticaj Zmija u skladu s tim.

Povećanje prometa, naravno, i na kraju je cilj samo biti daleko više vidljiv.Više imate na stranici i više delite, više saobraćaja ćete dobiti, tako da bi sveže i redovno ažurirati svoje veb stranice.Više kvaliteta sadržaja imate, više ljudi će posetiti.

Brzi savet: Ne izlazim svoj sadržaj, osim ako informacije će se verovatno promeniti. Google plaća puno pažnje na članke poput " veb dizajn trendovi 2013", jer su te stvari uvek se razvija i da želi da služi trenutne podatke o korisniku, ali zimzelene sadržaja i statički istorijske činjenice ne bi trebao imati bilo kakvu povezanost sa datumom.

Bonus savet: fantastičan način dobijanja podsticaj u SERPs je zapravo pre - date sadržaja. Gledati u budućnost i da piše članke poput " veb dizajn trendovi 2014 ", ali bi se obezbedilo oni zapravo gledaju u budućnost, a ne samo regurgitating je 2013 članak s malo više od promene naslova. Ovi članci imaju početnu prednost kada je primenjivo datum stigne, jer su već izgradili nivou vlasti i kao takvi vaši 2014 članaka bit će ponderisani više zbog prošlih uspeha.

URL - ovi

URL - ovi koji su jednostavni za razumeti će preneti svoju informacije lako i dati korisniku poverenje da su na pravom mestu, za razliku od URL - a koji sadrži neprepoznatljiva parametre i promenljive. Nadalje, kategorija ili datoteka struktura koja je opisna ne samo da će omogućiti korisniku da pronađe ono što im je potrebno, ali to će takođe dovesti do bolje indeksiranje pretraživača.

Što se tiče linkova iz spoljne veb stranice, URL struktura takođe imao bonus od bude čita reprezentacija u kojoj se korisnik nalazi oko posetiti, ali to takođe deluje kao ključne reči na osnovu sidro tekst. Ova vrsta ključne reči na osnovu sidro tekst ( URL ) je, prema Googleu, jedina vrsta sidro tekst nećete biti kažnjeni ako se ponavljanje javlja na brojnim spoljnim stranicama.

Brzi savet: Proverite URL - ove što je moguće kraće, dok sadržava sve relevantne informacije o. To omogućava korisniku da se podsjetimo na URL iz memorije i bilo uputiti svoje stranice kako bi neko drugi ili upišite ga direktno za uzvratnu posjetu. Ako koristite članke, proverite da li dodati semantički napisan članak ime kao završni deo URL - a.

Na primer: http://vvv.iourdomain.com/services/internet - marketing/the - za - z - od - seo/

Bonus savet: Dopustite za deo vašeg URL strukturom biti uklonjena i uzeti u obzir ono što se dešava kada se to dogodi. Na primer, ako korisnik poseti vvv.varrenchandler.com/services/programming, a zatim izvadite " programiranja " deo, osigurali korisnik je usmerena na strani usluge roditelj.

virusni

Jedan od najneverovatnijih stvari za videti u današnjem dobu društvenih medija je kad članak, video ili slika ide virusne. To je nešto što bi svako trebao nastojati ostvariti. Naravno, postoji mnogo sreće koji su uključeni, a često i neki pravi genije kreativnost pri ruci, ali ako ste u mogućnosti da postignu virusni status iz sadržaja izvorno objavljena na svoju veb stranicu ili jednom od svojih autora veb stranice, prednosti koje će slediti nisu ništa kratko je izvanredna.

Kad sadržaj ide virusnih, gotovo svaki aspekt vašeg SEO trag je dao veliki podsticaj. To nije uvek poslednja, ali dok je tu ste u mogućnosti na tržištu svoj drugi sadržaj u daleko većoj publici, pruža savršenu platformu za sledeća najbolja stvar koju ste napravili da se i ići virusnih.

Brzi savet: Kada vidite sadržaj ići virusnih na bilo kojoj društvenoj mreži, se uključe u raspravu, poštanskim odnose follov up i provocirati detaljnu raspravu. Možete uzeti komad tog virusnog zajednice i dobiti veliki podsticaj da to učini. Važno je imati na umu, međutim, da to ne bi trebao biti u obliku postavljanje linkova na svoje veb stranice u komentarima, osim ako su oni linkovi 100% relevantan, prirodno iu kontekstu.

Beli šešir i Black Hat

Black Hat SEO ( namerno manipulisanje pretraživač indeksa ) još uvek uspeva i danas, ali Google je uhvati se brzo i aktivno ciljanje nemoralan tehnike u prilog prirodnom i autentičnom ili " pravi " Internet ( beli šešir ).

Ako ste ozbiljni o vlasništvo site koji obavlja dobro morate izbegavati sledeće Black Hat tehnike:

     Reč nadev - držati one ključne reči prirodni
     Nepovezane ključne reči u svom sadržaju - " Britnei Spears slike " na mestu koje je očito nevezano će izazvati kaznu
     Skriveni tekst ili veze i mali nečitljiva sadržaja - tekst mora biti vidljiv, relevantni i vidljive na korisnikov golim okom
     Maskirani Zmija podataka - predstavljanje stranicu sa informacijama na Googleu, ali što veza potrajati korisnika na stranicu za odrasle
     Ping spam - obavestila ping servera koji sadržaj je nova kada to nije
     Sadržaj stranice Shift - menja sadržaj stranice u celosti, nakon što stoji dobro u pokušaju da budalu lestvici
     Ogledalo mesta - mesta koja duple sadržaj svoje stranice
     Nejasne URL - ova - kupovinom domenu s namerom usmeravanja pogrešno pretragu promet, odnosno " vebprograming.com "
     Blog ili komentar spam - mora postojati direktna korelacija između stranicama možete komentarisati i svoju stranicu i vaši komentari trebaju biti relevantni za predmet
     Link farme i plaćeni linkovi - izbeći po svaku cenu. Google je udaranje platio veze teško i ako mislite da možete dobiti daleko s njom, ti si u krivu. Ti bi mogao biti sledeći na redu za Google lečenje jedanaesterca.
     Socijalno umrežavanje spam - opet, osigurali svoj društveni otisak je relevantan za svoj brend ili identiteta. Nemojte posetiti programiranje grupe i postavljati linkove za svoje prodajne auto veb stranice.

Brzi savet: To je savet Stvarno mi se sviđa. Jedna stvar koju sam primetio da je veliki beli šešir SEO je obezbediti studije slučaja. Usredsredite se na kompaniju ili pojedinca u svom žanru i napisati opsežnu studiju slučaja o tome ko su i što oni nude.Tvrtke ili pojedinca pričaš će link na svoj sajt opet i tržišne svom članku za vas.

XML Sitemaps

Verovatno ćete biti oduševljeni na koliko možete izaći ima ispravno izgrađena sitemap u KSML formatu u prilogu na svom blogu. Uz pravilno strukturiranog kazalo ste u mogućnosti ne samo reći ono što je Google na vaše stranice i gde se nalazi, ali takođe uključuje relevantne podatke o kad je bio poslednji put, a ukazuju na koje stranice su najvažniji na svoj sajt.

Brzi savet: odnos roditelj / dete koji su navedeni u poglavlju Struktura se može jako uticati na kazalo pomoću " prioritet " atribut. Možete odrediti koje stranice smatrate vrjedniji od drugih, ali to je još uvek u konačnici do Googlea odlučiti.

Youtube

Moć video tržište je već dobro poznato, ali je o tome da postane mnogo snažnije. Stvaranje videa koji privlače aktivna publika će postati bitan marketinški alat, zahvaljujući integraciji komentarima Google+ na IouTubeu, dolazi u veoma bliskoj budućnosti.

Opet vezan za autorstvo, svojim aktuelnim video i glasine okolnog im se dešava da nose puno veću težinu nego što trenutno radi, a to je vredno planiranje za G + i Ioutube integracije i unapred.

Brzi savet: sajtove poput Fiverr.com ponuditi pristupačan i profesionalnih video kreaciju koja stvarno može pomoći povećati svoj sajt brend.

Fusnota: Ako radite česte Fiverr, izbeći SEO paketa na veb stranici pod svaku cenu.

zeitgeist

Ja sam struganje cev malo ovde, kada je u pitanju slovom Z, ali trendovi su sve važno u SEO i Google Zeitgeist stranice nudi najobimniji i tačne upotrebu o tome što je Trending u prethodnoj godini, i daje vam naznaku ono što bi moglo biti u trendu ove godine.

To ne znači da bi trebalo da piše članke o " uragan Dejv ", ako je vaša stranica nema nikakve veze s njim, ali tražiti trendove koji se odnose na vaše industrije i graditi na njima. Učinite to ispravno, a vi ćete biti nagrađeni sa neprekidan tok saobraćaja i preglednom podsticaj.

Bacite pogled na Zeitgeist ovde: https://vvv.google.co.uk/zeitgeist/2012/

Brzi savet: Zeitgeist mogu vam dati naznake o tome što je Trending prošle godine, ali Tvitter i Google + su veliki načina kako pronaći ono što je Trending sada. Ako možete štedeti vreme, pogledajte na šta je Trending i učestvovati u raspravama, ako se oni odnose na vašoj industriji.

fusnota

Ja stvarno poštovati ste našli vremena da pročitate ovaj članak, i nadam se da je dao malo hrane za misli o tome što bi moglo biti nedostaje na, ili barem napravio si pitanje malo od onoga što znaš. Naravno, možda pitanje mnogo od onoga što sam napisao, a ja prihvatam Možda si u pravu, a ja mogu biti u krivu, ili obrnuto.

Istina je u tome da smo svi pripadaju crkvi Googlea i dok sam pokušao proveriti svaki komad informacije koje ste upravo pročitali, istina je da je samo Google zna sve. Nažalost, bez obzira koliko mi znamo u ovom trenutku oni su samo ide izmisle točak ionako u budućnosti i svi ćemo se vratiti na pocetak !

Hvala još jednom.

Read 2459 times