Print this page

tehnike koje mogu upropastiti vaš sajt

Rate this item
(0 votes)

Stop lošem SEU

Kako radite svoj SEO u 2014 ? Ako radite isto kao što ste radili pre nego onda morate prestati sada koristeći te stare tehnike SEO zašto? Jer ako nastavite sa svojim starim SEO tehnike možete upropastiti svoj veb sajt .

Znam da su koristeći mnoge tehnike SEO pre nego da se vaš sajt visoko rangirati u rezultatima pretrage , ali sada ne mogu da rade za vas ili ona može dobiti svoj sajt u Google šesnaesterca. Ako ne želite da se vaš sajt da se u nevolji sa Google kazne Evo nekoliko tehnika SEO koji treba sada zaustaviti .


1 - Stop koristeći spammi gost blogovanje
Ako niste čuli šta je rekao Met Cutts nekoliko meseci unazad onda ovde možete pročitati . '' Ako koristite gost blogovanje kao način da se dođe veze u 2014 , verovatno treba da prestane '' .

Kada govorimo o spammi gosta blogovanje onda šta to znači ? To znači da treba da prestanete da koristite kao gost blogovanje ako to radite da biste dobili puno neprirodnih , spammi, a nebitnim linkovima da dobiju viši rang za svoj sajt . Ako i dalje želite da gosta blogu onda morate da budete veoma oprezni sada , svaki pogrešan korak mogao da uđe u Google šesnaesterca.

Sada morate da koristite gosta blogovanje sa opomene . Evo nekoliko stvari koje možete da uradite da bi vaš gost blogovanje bezbedan .

1 - Pokušajte da dobijete relevantne linkove sa relevantnim sajta , ako imate mobilni sajt onda pokušati da pronađe mobilni sajt dobar kvalitet koji bi povezivao sa vašeg sajta .
2 - Pokušajte da objavi post koji su od značaja za vaše teme sajt i ne zaboravite da proverite unutrašnje veze u post ako su relevantni ili ne spammi .
3 - Pokušajte da pronađete dobar kvalitet sajt vezan za svoj sajt niša da se objavi vaš post . Nemojte objavljivati mobilni vezi post na sajtu hrane jer one nisu relevantne za međusobno .
4 - Ako ste gost objavljivanje na drugom mestu onda ne pišu nekvalitetnog gost post pokušati da napiše dobru smislen post .
5 - Nemojte pisati beznačajna gost post , uvek pokušavaju da pišu relevantne gost post sa relevantnim linkovima u post .
6 - Video sam mnoge gost izdavača pišu o mobilni , ali oni ga povezuju sa nebitnim sajt kao sajt putovanje URL u tome da nije dobro i nebitno .

Ako radite gost blogovanje u svom pravom putu onda i dalje može da vam pomogne da poboljšate svoj SEO . Sajt PR , Sajt ekspozicije itd Samo se pobrinuti za sve važne stvari radite dok gosta blogovanje da poboljša SEO za vaš sajt .

2 - Korišćenje Anchor tekst
Do sada koristeći optimizaciji sidro tekst u vaš post je odlična ideja , ali sada je mogao da te uvalim u nevolju . Možete naći primer ispod da ono što Google smernice kaže o korišćenju sidro tekst .
Evo nekoliko uobičajenih primera neprirodne veze koje mogu da krše naše smernice ...

Veze sa optimizovanim sidro tekst u člancima ili saopštenjima distribuiraju na drugim sajtovima . Na primer:
Postoji mnogo burme na tržištu . Ako želite da imate venčanje , moraćete da izaberete najbolju prsten . Takođe ćete morati da kupite cveće i venčanicu .

Gornji primer pokazuje da kako ne bi trebalo da koristite optimizaciji sidro tekst u vašim porukama ako radite tako da može upropastiti vaš sajt SEO . Ako ovo nije dozvoljeno onda kako treba koristiti sidro tekst ?

1 - Možete da koristite punu URL adresu sajta ovako vvv.ciberockk.com
2 - Možete da stavite link u marke kao što je ovaj : možete naći više informacija o optimizaciji Vašeg sajta kasi ciberockk
3 - Možete koristiti duge fraze poput ove : ako želite da vaš gost blogovanje pravu onda bi trebalo da koristite ovo sa oprezom .

3 - Get kvalitetne povratne veze umesto dobijanje hiljade siromašnih povratne veze .
Ako mislite da možete da dobijete više i više povratne veze za vaš sajt troši nekih dodatnih dolara na vaš SEO kompanije onda ste se dešava u redu trebalo bi da sada zaustavi ovo pravo .

Kupovinom povratne veze za vaš sajt je veoma jednostavan jednostavno možete zaposliti bilo koju SEO kompanije i oni će dobiti na stotine povratne veze za svoj sajt , ali vi treba da prestanu ove tehnike će upropastiti svoj sajt kako ? Pogledajte ispod .

1 - Ako dobijete linkove sa sajtovima koji se već kažnjava Google
2 - Ako dobijete linkove od niskog kvaliteta sajtu koji ima nisku DA DA (npr. ispod 20 ) .
3 - Ako dobijete takvu vrstu veoma lošim vezama u veoma kratkom vremenu perioda .
4 - Ako dobijete sajta linkove sa sajta koji nemaju nikakvu Page Rank ili nizak PR ( npr. ispod 1 PR ili 0 PR sajtovima )

Dakle, uvek pokušajte da dobijete kvalitetne povratne veze umesto dobijanje hiljade siromašnih povratne veze . To ne bitno koliko backlins vaš sajt ima ono što je bitno je koliko kvalitetne povratne veze vaš sajt ima . Ako vaš sajt dobija povratne veze od nekih vrhunskih sajtova kao što su vlasti Mashable , TechCrunch , VentureBeat Vikipediju itd onda se vaš sajt može da dobije veći PR i domena autoritet . Ali, ako vaš site dobija na hiljade siromašnih povratne veze iz niskog kvaliteta sajtova onda to ne može da pomogne da se neki dodatni PR , domena , autoritet i ekspoziciju .

4 -Ne koristite nerelevantne ključne reči u svoj post
Pokušajte da ubacite relevantne ključne reči u svoj post , izbegavajte korišćenje beznačajna gomilanje ključnih reči u svoj post da čini ljude i pretraživača zbuniti . To je isto kao da ste napisali post na mobilnom marketingu pod nazivom '' sa kako da napravite ukusnu hranu '' . Dakle, uvek koristite relevantne ključne reči sa relevantnim poruka .

3 -Ne pišem loše i loše sadržaja :
Niko ne voli loše pisani sadržaj . Napišite sve više i više dobar sadržaj kvalitetan , ako pišete sadržaj kvalitetan onda je moguće da će mnogo ljudi govore o svom sadržaju i dele kao i neko vreme oni su takođe ga povezuju sa svojim sajtovima koji poboljšava vidljivost vašeg sadržaja i sadržaja dobija veći rangiraju u Google pretrazi .

zaključak
Još uvek postoje dobri načini možete da koristite svoj SEO za vaš sajt , ali pokušavaju da budu bezbedni . Ja bih vam preporučio da koristite seo sa upozorenja , ne pokušavajte da ignoriše Google ispravke ste shodno tome idu po njihovom promenom algoritma , ali morate da napustite tog starog SEO tehnike koje mogu upropastiti vaš veb sajt .

Možete da podelite sa nama , ako imate bilo kakav problem i ili možete da delite svoje iskustvo sa nama kako ste koristiti SEO za vaš sajt ?

Read 3496 times