Transformišite svoj biznis online sa našim web development uslugama. Web development za sve industrije - mi vam pomažemo da se izdvojite u online svetu.
Naš tim stručnjaka za grafički dizajn pomaže vašem biznisu da se izdvoji u masi. Kombinujući kreativnost, stručnost i poznavanje najnovijih trendova, mi vam pomažemo da stvorite atraktivan vizuelni dojam.

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing je ključan za uspeh vašeg biznisa u današnjem svetu. Mi vam pomažemo da iskoristite sve što internet ima da ponudi - od društvenih mreža do pretraživača, od email marketinga do oglašavanja.
Optimizacija sajta za pretraživače je ključna za uspeh vašeg biznisa u online svetu. Mi vam pomažemo da iskoristite sve što internet ima da ponudi - od on-page optimizacije do off-page optimizacije, od sadržaja do društvenih mreža.

Izgradimo vaš vizuelni identitet sa stilom!

Transformišite svoj biznis online sa našim uslugama webdesigna, grafičkog dizajna i SEO optimizacije. Naš tim stručnjaka pomaže vašem biznisu da se izdvoji u online svetu, privuče pažnju potencijalnih klijenata i poveća prodaju.

NAŠE USLUGE

IZRADA WEB SAJTOVA

Izradite atraktivan i funkcionalan websajt sa našim stručnim timom. Kombinujući kreativnost, stručnost i poznavanje najnovijih tehnologija, mi vam pomažemo da stvorite sajt koji će privući pažnju potencijalnih klijenata i povećati prodaju.

 • Wordpress CMS
 • Dizajn interfejsa korisnika (UI dizajn)
 • Dizajn korisničkog iskustva (UX dizajn)
 • Animacije i interaktivnost
 • Responsivnost i prilagođavanje različitim uređajima
 • Integracija sa društvenim mrežama i drugim online alatima

GRAFIČKI DIZAJN

Izgradite vizuelni identitet vašeg biznisa sa našim stručnim grafičkim dizajnom. Kombinujući kreativnost, stručnost i poznavanje najnovijih tehnologija, mi vam pomažemo da stvorite atraktivan i jedinstven vizuelni dojam.

 • Dizajn logotipa
 • Dizajn vizit karti
 • Dizajn reklamnih materijala
 • Dizajn društvenih mreža
 • Dizajn web stranica
 • Dizajn ilustracija i grafike

DIGITALNI MARKETING

Unapredite vaš online prisustvo i dođite do novih klijenata sa našim stručnim digitalnim marketingom. Kombinujući poznavanje najnovijih tehnologija i trendova, mi vam pomažemo da pronađete pravu publiku i da postignete maksimalan rezultat.

 • Optimizacija za pretraživače (SEO)
 • Oglašavanje na društvenim mrežama
 • Oglašavanje na Google-u
 • Analiza i praćenje rezultata
 • Sadržajni marketing

Webdizajn, uz pomoć virtuelnih tura, 3D objekata, 360 videa i dobrog marketinga, predstavlja ključ za razvoj bilo kojeg poslovanja. Investiranje u ove tehnologije može biti od velike koristi za razvoj vašeg poslovanja i postizanje uspeha na tržištu.

Webdizajn, virtuelne ture, 3D objekti, 360 video i marketing su ključni za razvoj biznisa.

Podrška korisnicima je naš priritet!

supportKod nas u agenciji za izradu virtuelnih tura i web dizajn, korisnička podrška je naš prioritet. Mi smo tu da vam pomognemo sa svim vašim pitanjima i potrebama, i da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim virtuelnim turama, web dizajnu ili bilo kojem drugom aspektu našeg poslovanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Mi smo tu da vam pomognemo i da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Upotrebna dokumentacija

Kod nas u agenciji za izradu virtuelnih tura i web dizajn, vodimo računa o svakom detalju. Zbog toga smo svesni da je dobra dokumentacija od ključnog značaja za uspešno sprovođenje projekata. Zato naš tim stručnjaka pruža podršku u svim fazama projekta, od početne faze razvoja ideje do završne implementacije. Sve naše virtuelne ture i web dizajn projekti su dobro dokumentovani, tako da možete uvek da se vratite i lako pronađete potrebne informacije. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o dokumentaciji, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Široka paleta kombinovanih boja

Kod nas u agenciji za web dizajn, verujemo da boje imaju moć da utiču na emocije i raspoloženje ljudi. Zato radimo sa širokom paletom kombinacija boja koje su optimalne za vaš projekat. Odabir pravih boja za vaš web sajt je od ključnog značaja za uspeh vašeg online prisustva. Mi se trudimo da pronađemo idealne boje za vašu publiku i da vam pomognemo da postignete željene rezultate. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o upotrebi boja u web dizajnu, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Prilagodljivost

Kod nas u agenciji za web dizajn, prilagodljivost je ključna. Verujemo da je vaš web sajt ne samo vaš izlog, već i glavno sredstvo za komunikaciju sa vašom publikom. Zato se trudimo da naši web dizajni budu prilagodljivi različitim uređajima, kao što su laptopi, tableti i pametni telefoni. To znači da će vaš sajt izgledati i raditi isto dobro na svim uređajima, bez obzira na veličinu ekrana. Ako želite da vaš sajt bude prilagodljiv i da se dobro prikazuje na svim uređajima, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Planiranje i strategija

Naša kompanija se fokusira na pažljivo planiranje i strategiju u razvoju svakog websajta, kako bi se postigla maksimalna efektivnost i uspešnost.

Dizajn i razvoj

Naš tim stručnjaka se fokusira na kvalitetan razvoj i dizajn svakog websajta, kako bi se postigao profesionalan izgled i poboljšala korisnička iskustva.

Testiranje i isporuka

Naša kompanija se trudi da sve websajtove prođu rigorozno testiranje pre nego što ih isporučimo klijentima, kako bi se osiguralo da su stabilni i da rade bez problema.

MIŠLJENJE KLIJENATA

!

ISTAKNUTO

 • Pohvala Društva za informatiku Srbije,
 • Nagrada Privredne komore Srbije,
 • Nagradu Telekoma Srbije za najbolji sajt,
 • UpWork Serbia's top 100 rising talent

ŽELITE DA RADITE SA NAMA?

Učinićemo sve što možemo da napravimo naš sledeći najbolji projekat!

TOP