DIGITALNI BLIZANCI

Korištenje 3D modela u virtuelnim tura se naziva "tehnologijom digitalnog blizanca"

Otključavanje snage digitalnih blizanaca

Uključivanjem detaljnih i tačnih 3D modela stvarnih objekata i okruženja u virtuelne ture, korisnici mogu da iskusaju nivo realnosti i interaktivnosti koji je ranije bio nemoguć. Ovo ima široke koristi u različitim industrijama, od arhitekture i nekretnina do proizvodnje i obrazovanja.

Bez obzira da li ste arhitekta, agent nekretnina, nastavnik, agencija za marketing/reklamiranje, multimedijalni umetnik, menadzer industrije, istraživač, itd., sposobnost da se 3D modeli bez problema uključe u vaša virtuelna iskustva će vam pomoći da predstavite vaš rad, prenesete vaše ideje i angažujete vašu publiku na nove i uzbudljive načine.

Upotreba 3D modela u virtuelnim turama je lakša i dostupnija nego ikada ranije

Jedna od glavnih prednosti korištenja 3D modela u virtuelnim tura je sposobnost da se predstave nekretnine, proizvodi ili drugi imovina na mnogo realističniji i privlačniji način. Na primer, arhitekte mogu da kreiraju virtuelne ture svojih dizajna koji omogućavaju klijentima da istražuju i iskusaju zgrade kao da su već izgrađene. Ili da kreiraju alternativne varijante tako da korisnik moze da ih prilagodi svojim potrebama. Agenti nekretnina mogu da kreiraju virtuelne ture koje daju perspektivnim kupcima tačan osećaj rasporeda, karakteristika i završnih radova kuće pre nego što ikada stupe unutra. A proizvođači mogu da kreiraju virtuelne ture koje omogućavaju kupcima da istražuju proizvode i vide sve detalje, poput materijala i internih komponenti, pre nego što naprave kupovinu.

Druga prednost 3D modela u virtuelnim turama je sposobnost da se kreiraju interaktivna i imersivna iskustva koja angažuju korisnike na dubljem nivou. Na primer, nastavnici mogu da kreiraju virtuelne ture naučnih ili istorijskih lokacija koje omogućavaju studentima da istražuju, uče i interaguju sa okruženjem na način koji tradicionalni udžbenici ili predavanja ne mogu da ponude. I istraživači mogu da kreiraju virtuelne ture arheoloških lokacija koje im omogućavaju da studiraju i analiziraju podatke na intuitivniji i efikasniji način.

ŽELITE DA RADITE SA NAMA?

Ako ste zainteresovani da istražite sve mogućnosti ove funkcije, ne oklevajte da nas kontaktirate, rado ćemo vam pomoći da kreirate savršenu virtuelnu turu za vas.

TOP