VERSKI OBJEKTI

Otkrijte novi digitalni svet duhovnosti u virtuelnim turama!

VIRTURELNE TURE ZA VERSKE OBJEKTE

Virtuelne ture su nova dimenzija iskustva posetioca. Naše virtuelne ture vam omogućavaju da posetite i istražite vaše omiljene objekte, kao što su crkve, manastiri, sinagoge i džamije, iz udobnosti vašeg doma. Sa našim virtuelnim turama, posjetioci mogu da se kreću kroz objekte i da ih istražuju iz različitih uglova, što će pružiti jedinstveno i interaktivno iskustvo. Osim toga, virtuelne ture su dostupne 24/7, što omogućava posetiocima da posete objekte u svako vreme. Pored toga, virtuelne ture su dostupne na različitim jezicima što pruža pristup široj publici.

Sjajne mogućnosti za digitalizaciju kulturnog nasleđa!

Zamislite da vaši posetioci mogu da posete vaš verski objekat iz bilo kojeg dela sveta, u svako vreme i iz potpuno novog ugla. Mi vam nudimo uslugu izrade virtuelnih tura za vaš verski objekat. Naš tim stručnjaka će slikati i virtuelizovati vaš objekat, kako bi posetiocima omogućio da se kreću kroz objekat i da ga istraže iz različitih uglova.

Osim toga, mi ćemo uključiti profesionalnog audio-vodiča koji će pružiti dodatne informacije o objektu i napraviti prevod na različite jezike. Sa virtuelnom turom vašeg verskog objekta, vaši posetioci će imati pristup objektu u svako vreme i iz potpuno novog ugla. Kontaktirajte nas danas i počnite da privlačite posetioce sa novom dimenzijom iskustva.

Primeri

Firme i preduzeća mogu iskoristiti virtuelne prostorije za izlaganje ili virtuelne sajmove da izlože svoje proizvode i usluge potencijalnim klijentima.

U našoj ponudi imamo opciju za umetnike da izlože svoja dela u različitim kompijuterski generisanim galerijama.

U virtuelnim turama je moguće da se integrišu 3D modeli različitih predmeta, objekata, kućice ili terena.

ŽELITE DA RADITE SA NAMA?

Učinićemo sve što možemo da napravimo naš sledeći najbolji projekat!

TOP