360° VIDEO

Doživite svet oko sebe na nov način - uz 360° video!

Šta je 360 video?

360 video je vrsta videa koja omogućava gledaocima da interaktivno menjaju pogled sa snimka tako što koriste miša, prečicu ili gestove na mobilnom uređaju da bi se rotirali oko ose snimka. Ovo omogućava gledaocima da "iskuse" snimak iz različitih uglova i da se osećaju kao da su deo scene.

Kako se koristi 360 video?

360 video je važan zato što pruža jedinstveno iskustvo gledanja koja je drugačije nezamisliva u tradicionalnom videu. Ovo je posebno korisno u situacijama u kojima želite da publika dobije što realističniji uvid u prostor ili događaj, kao što su turistički lokaliteti, koncerti ili sportske utakmice.

Gde se koristi 360 video?

 360 video se sve više koristi u obrazovanju, reklami i industriji zabave zbog svoje sposobnosti da publiku dublje uključi u sadržaj. Takođe, 360VR video se može reprodukovati u VR bioskopima u kojima se nalaze sihronizovani VR uređaji.

Naše usluge u vezi 360° video produkcije

Postoji mnogo opcija i mogućnosti u 360 videima kao što su interaktivnost, virtualna stvarnost (VR), spoj sa stvarnim svetom, narativni pristup, učenje, promocija proizvoda ili usluga.

Saša Stojanović

PRODUKCIJA 360° VIDEA

Pružamo usluge produkcije, storytelling, snimanje i montažu. Radimo 5,7K mono i 8K stereo produkciju.

360 live streaming

360° LIVE STREAMING

Pružamo usluge striminga 360 videa uživo sa manifestacija, utakmica i drugih dešavanja. Streaming može biti preko naše platforme, Youtube ili Facebooka.

Kao i virtuelnim turama, moguće je dodati interaktivne elemente u 360 video turama. To uključuje veze i dugmadi za navigaciju, hotspotove i druge elemente.

Posedujemo najnovije video alate za praćenje i maskiranje, stabilizaciju horizonta, uklanjanje kamere, robota, drona, objekata i zakrpe nadira, korekcije boja, sihronizaciju, titlovanje i specijalne efekte.

Razvili smo sistem za testiranje reklama u digitalnim bilbordima. Idealan je za agencije koji žele klijentima da pokažu u VR/u kako bi njihova reklama izgledala na nekom udaljenom bilbordu.

Vaš 360° video možemo pripremiti za VR bioskop sa 10 sihronizovanih VR uređaja ili ga objaviti na Youtube, Vimeo, Facebook ili Oculus platformu.

Srbija u 360 VR-u

Naša agencija je izradila puno 360 video kroz Srbiju

Često postavljana pitanja u vezi 360 videa

Postoji nekoliko koraka u izradi 360 videa i to su odabir lokacije, planiranje snimanja, izbor opreme za snimanje, snimanje sadržaja, obrada i montaža snimaka. 

 

360 videa se reprodukuju na različite načine, u zavisnosti od toga gde se nalazi video i koji uređaj se koristi za reprodukciju. Nekoliko načina na koje se 360 videa mogu reprodukovati su: preko veb pretraživača, preko aplikacije za reprodukciju videa (poput VLC Media Player-a ili Potplayer-a) i preko VR headset-a (Pico VR, Oculus Quest VR)

Da, možemo izraditi dosta toga. To može biti video u 5,7K mono ili 8K stereo. Kameru možemo postaviti statično ili da bude u pokretu - na slajderu ili krovu automobila, ispod vode ili na dronu.

Cena se određuje indvidualno, za svaki projekt pojedinačno, a naše cene variraju od 300 eura do 30.000 eura, u zavisnosti od zahtevnosti projekta.

Postoje mnoge platforme na kojima se mogu objaviti 360 videa. Nekoliko najboljih platformi za objavljivanje 360 videa su: YouTube, Vimeo, Facebook i Oculus.

 

Da, možemo izraditi VR bioskop za vas. Sihronizovaćemo veći broj VR headsetova za vas i podesiti vam aplikaciju na telefonu preko koje će te kontrolisati sve uređaje istovremeno.

ŽELITE DA RADITE SA NAMA?

Učinićemo sve što možemo da napravimo naš sledeći najbolji projekat!

TOP