5 SEO saveta za foto blogere

Rate this item
(0 votes)

Tradicionalno , SEO tehnike su najčešće povezani sa tekstualnim sadržajem , kao pokretačka snaga iza angažovanje publiku i generisanje sajt saobraćaj . Međutim , fotografija blogovanje je preuzeo tržište na novi nivo , pokreće rezultate pretrage preko slike . Dok često previđa , slike mogu da obezbede jednak rang u rezultatima pretraživača stranicama (SERPs) , efikasno služe u organskim pretragama i pomogne u trgovinu ljudima. Iz perspektive SEO , pokušajte da razmotri uključivanje slike kao sličan upravljanje mali sajt .
Pogledajte na ovih pet bitnih saveta ispod da iskoriste moć SEO foto blogovanje .


Uticajne Slike

Jedan od najvažnijih ciljeva SEO je da ciljaju i angažuje određeni niša ili publiku . Zato , kada birate sliku , uverite se da je ubedljiv , i da će vam pomoći da izdvaja kao foto- bloger . Dok težimo tom niša , i dalje možete da održi zdrav balans tako pokriva širok spektar sadržaja da se osećaj za ono što radi za vašu ciljanu publiku .

Jednostavno rečeno, znaju svoje čitaoce i naći odgovarajući imidž koji možete da dodate dubinu na svoj sadržaj . Izborom savršen vizuelni sadržaj , vi ćete zabaviti čitaoce koji će zauzvrat dele svoju sliku , promoviše uspešnu backlinking . Nadam se , onda možete generisati saobraćaj i česte bazu lojalnih čitač .

Kada birate sliku , uvek budite svesni dafotografija odgovara vašoj sadržaj . Na taj način , ova jednostavna današnji će pokazati relevantnost i neće biti označeni kao spam od strane pretraživača robota .

optimizacija slika

SEO vodič

U ovom primeru smo izuzetno motivisani da pratite uputstva zbog početne slike . Mislim da je ovo kao sidro tačku , u kojoj organski posetioci su u nadi da uče o SEO . Kada pozdravio sa ovim , oni su uvereni su došli na pravo mesto - oni čak mogu da tveet !

Takođe, budite pažljivi sa slikama koje izaberete i uvek proverite da li imate dozvolu da koriste tu sliku . Kada uključuje Google slike ili druge fotografije sa sajtova kao što je Flickr ili iStockphoto , budite oprezni licenciranja . Uverite se da je slika preko Creative Common licence kupljene ili imate prava na njega .

Inače , kao opšte pravilo , ne postavljati sliku , kao drugi zadržavaju pravo da preduzmu zakonske mere ako niste tražiti dozvolu .

Relevantne Ključne reči

Razvoj efikasne ključne reči je jedan od najvažnijih aspekata koristeći foto blogovanje za SEO . Kreiranje moćan ključnu reč koja odgovara slike može napraviti pauzu ili vaše napore .

Krv uspešnog eCommerce sajt - ili bilo koji sajt za tu stvar , u velikoj meri oslanja na odgovarajućem sajtu arhitekture . Ovo uključuje optimizaciji ključnih reči za slike na vašem sajtu - ne samo za pretraživače . Na primer , razmotrite odeljak Novi Mustang o popularnoj , CJ Poni Delovi sajtu :

Relevantne Ključne reči


Ovo korelira značenje i korisnicima i pretraživačima robota . Image alt tekst je naravno ,ista ključna reč . Dakle,glavni poneti je da slike mogu biti doslovne predstave ciljane ključne reči . Sama slika može da sadrži ključnu reč , koja pomaže korisnicima da klasifikuje svoj sajt .

Uvek proverite da li vaša ključna reč opisuje sliku i zadovoljava potrebe svojih korisnika pretraživača . To je lako za konkretne slike kao što su ljudi ili mesta . Međutim , kada se suoče sa izazovom nešto više apstraktne , pokušajte da mislite " van kutije " i istraživanja kako da efikasno komuniciraju svoj imidž kroz jaku ključnu reč .

Konačno , proverite da li su ključne reči bogate imena datoteka koje će vam pomoći vaša slika i sadržaj pokaže vezu i relevantnost . Održavajte jednu fasciklu i skladištenje svih vaših slika tamo za vaš sajt .

Opis Alt Tags:

Originalni metod za prikazivanje slike kroz "alt " i "title" oznake kada koristi HTML sada služi veći cilj da uspešno komuniciraju sa pretraživačima . Ove oznake će biti od koristi u određivanju štaje zaista slika o .

Na primer , ako smo opisuju ili profilisanje stavku , to je dobro da bude tehnološki višak sa alt tekst :

Opisne Alt Tagovi - kuća miš

U ovom primeru iz VictorPest , primećujemo nešto prilično impresivan . Klasifikacija izvora komplimente ne samo tekst alt , već ceo opis stranice . Pošto jesistem klasifikacije , ovo jeprirodna stvar da se uradi !

Uključiti oba oznake kompletne sa bogatim ključne reči na svakoj slici ste otpremili . Ovo će pomoći korisnicima i robote koji se oslanjaju na svoje opise za utvrđivanje fotografija i sajt ljestvici . Samo budite sigurni dasadržaj vašeg tag je relevantan za vaše slike . Zatim , vaš sadržaj i slika će biti veliki alate da koristite za navigaciju .

Povoljan ankerisanje

Kao i kod razvijanja efikasne ključne reči i oznake , uvek koristite vaš izbor ključnih reči da poveže sliku da postavite sadržaj i pomogne u Backlinking . Kroz ovu posebnu pažnju , možete povećati svoj rang i pokaže važnost vaš sadržaj kroz opisnog teksta .

Kao rezultat toga , možete da upravljate , analizira , kategoriše i vagati svoje fotografije u rangiranju preko linkova i vizuelnog sadržaja . Uključivanjem ove pojedinačne ključne reči , vi obezbediti da vaši napori daju jasnu SEO navigaciju i dalje promoviše svoj sadržaj .

Prijateljska File Name Konverzije

Da biste izbegli gomilanje ključnih reči , usredsrediti na jednostavnim imenovanja konverzije koji se dodaju na vašim slikama . Jedan od najboljih načina za postizanje koncizne još opisna imena je da sadržati crticu ( " - ") kada preimenovanja svoju sliku . Držite imena relevantna i jasno da se izbegne redundantnost poduži .

Na primer , ako vaša slika prikazuje veliki crni medved , tvoje ime bi moglo biti " veliki - crno - bear.jpg . " Usredsredite se na pojednostavljenom naziva pomoći pretraživača spiders , tako da imaju manje problema sa razumevanjem svoju sliku . Pošto oni traže svojstava i vizuelnog mark -up slike , pažljivo davanja imena konverzije će vam pomoći sa vašim SEO .


Rezultati

Kao i uvek ,krajnji cilj SEO je da stalno unapređuje svoje prakse da ostanu do - to-date na novi , razvija trendove na Internetu , posebno kada je u pitanju prelazak sa tekstom na foto blogovanje . Uključivanjem ove savete , možete da izdvaja kao bloger , generišu saobraćaj i promovišu svoje rangiranje .

Read 4159 times