Osnovni SEO alati koje svaki vlasnik treba da ima

Rate this item
(1 Vote)

Ako ste vlasnik preduzeća sa sajta , to je veoma važno da znate koliko je vaš vidljivost sajta u pretraživačima . Ako niste uradili mnogo o SEO sajta , onda postoje brojni šanse da će vaš sajt imati malu ili nikakvu vidljivost uopšte u pretraživačima . Šta ti , kao vlasnik preduzeća potrebnojeskup alata koje možete koristiti za SEO vašeg sajta i povećati svoje šanse za dobijanje kupci usmeravaju vama po pretraživačima . To može ponekad biti teško da traži odgovarajuće SEO alati u moru alata koji je dostupan na internetu . Da bi se olakšao ovaj problem , ovde jespisak od 5 esencijalnih SEO alata svaki vlasnik treba da imaju :
 

 1. Screaming Frog SEO Spider Tool Ova alatka pronalazi pominje svaki put SEO alati su razgovarali i za sve dobre razloge . Ova aplikacija je kompatibilna sa Vindovs, Mac i Ubuntu i sve je u stanju da detektuje greške sa sajta jest . duplikat stranice, stranica greške, nedostaju H1 tagova , nedostaju opisi , pokidane veze itd Ova alatka takođe dolazi u plaćenu verziju , alibesplatna verzija je tako sposoban da lako može da se brine o malim i srednjim preduzećima .
   
 2. Buzzstream Jedan dobar način da se izgradi kredibilitet na mreži je da neguje dobre odnose sa od uticaja na svetskoj mreži . To jedugotrajan proces do sada , ali Buzzstream jerešenje sa bržem procesu izgradnje odnosa . To vam omogućava da imate instant dosije za svaku influencer da steknu prednost na informacijama . On takođe automatizuje svakodnevne poslove kao što su pronalaženje i čuvanje kontakt informacije i profile . Šta impresionira Najviše korisnika jeposvećen priroda ovog alata . To ječudo alat za izradu veza zgrade efikasnije , skalabilna i saradnju . Sa posvećenog tima članova i konsultanata , Buzzstream je svakakonajbolji izbor da dopru do od uticaja bez gubitka na veoma potrebnog ljudskog dodira .
   
 3. SEO - Brovser Ovo je čudo alat koji vam omogućava da zamislite svoj sajt kako bi gapretraživač vidi . Šta skoro svi vebsite graditelji ne nakon izgradnje sajt je proveriti da je za kompatibilnost sa pretraživačima . Međutim , ono što većina nas zaboravi jeste da proverite koliko je kompatibilansa veb pretraživača . SEO pregledač vam omogućava da znate kako pretraživačima poput Iahoo , Bing , Google i drugi vide vaš sajt . Ovo predstavlja veb sajta slika, sadržaja i drugih elemenata upravonačin na koji se gleda od pretraživača koji želite da ciljate . Ovo je korisno u pustitimen zna koji deo njegovog sajtu ima maksimalan uticaj na pretraživaču i koji deo se ne žetve željene rezultate . Ovo je bez sumnje bilo moguće kroz proces ručnog .
   
 4. Avatar Se ikada zapitali kako dobro će biti da imaju statističku analizu posetilaca vašeg sajta ? Zar ne bi bilo korisno da znaju da 63 % vaših posetilaca su uzrasta 24-35 diplomski muškarce sa godišnjim prihodom od $ 200 - $ 250K ? Svakako takva vrsta informacija će otvoriti vrata za ogromne mogućnosti poboljšanja u pogledu posetilac - vlasnika interakcije koji će na kraju podići performanse veb sajta pretraživača po nekoliko zareza . Na primer, ako prodajete kozmetičkih proizvoda na mreži i saznali da 80 % posetilaca sajta su dame , to će biti mudar da bi u više proizvoda za žene . Avatar ne samo da za vas . Sve što treba da uradite je da kucate u URL adresu veb sajta i to će vam predstaviti sa dosta podataka u grafičkom obliku . Jedini nedostatak kod ovog alata je da to radi samo za veliki veb sajt . Ipak , to jedobra ideja da se analiziraju velike sajtove i razviti tvoje na sličnim linijama .
   
 5. Topsi je alat da održi korak sa vestima u industriji . To ječudo način da saznate kada i gde je vaše ime kompanije je pomenuto preko Veba . Topsi numere internet u potrazi za tvitova, fotografija, priča , video i drugih uticaja koji vas interesuju i zasluga pažnju na Vašem sajtu . To jeodličan alat za otkrivanje vaše prisustvo na internetu i potom iskoristi ih .

Naoružan ovim 5 SEO alatima , vi ste sigurni da glavu ka sve bolji SEO optimizacija sajta učinio za svoj sajt i požnjeti više profita nego što trenutno radim . Takođe, proverite ovaj infographic zove Međunarodni SEO proveru - Ovaj vizuelni uzima bliži pogled na sve, od procene međunarodnog SEO potencijal za ciljanje vašu globalnu publiku i razvoj međunarodno ciljanom sajtu

lista seo alata za optimizaciju sajta

Read 4007 times