Kupovina oglasa na internetu

Rate this item
(0 votes)
Kupovina oglasa na internetu Kupovina oglasa na internetu

Plaćeni Internet Oglasi / online reklame sunajbrži način da dobijete svoje poslovanje na vrhu pretraživača poput Google / Yahoo / Bing ili mrežama kao što su Facebook / linkovanog -u . Zašto izabrati nas ? AdVords sertifikovani PartnerThere su desetak kompanija koje nude plaćene internet advertising / online reklame usluge pa zašto izabrati nas ? Mi smoInternet / online oglašavanje agencija specijalista . Na Scott Kraći vaš nalog upravlja i prijavio na tako namenski , profesionalnog i iskusnog analitičara . Da nas niste samo još jedan kupac koji se stavlja u automatizovani sistem . Specijalizovani smo u rukama na upravljanje , obrazovanje i partnerstva sa našim klijentima za rezultate koji su zaistanivo iznad ostalih . Na Scott Kraći možete očekivati Za prijem ROI (Return on Investment ) , procene kanala ( AdVords , Iahoo, Facebook) & budžetske preporuke . Napravite pravi izbor sa ovim informacijama pre početka bilo kakve reklamne kampanje . Ukoliko to ne izgleda profitabilno , nećemo ga preporučiti . To možemo pratiti (telefon i Veb formulara ) jer kakostara izreka kaže : " Ako ne možete da ga izmeri , ne možete ga upravljati " . Prati svaki olovo bilo da je e-mail ili telefonski poziv i pripisuju ga na izvor ( PLAĆENI , SEO ili Direct ) . Sa ovim informacijama ćemo izveštavati o vašem trošku po vodi . Redovni sastanci da razmotre napredak u dubinu ljudskih generisana uvid na vašem performanse i ROI . Mi brinemo o Vašim rezultatima . U toku ( besplatan ) strategija , uključujući pretraživanje : optimizacije konverzije , pretraživača optimizacija i strategije integracije društvenih medija . Naše iskustvo preko ovih disciplina nam omogućava da pogledate vaše ciljeve , budžet i preporučuju holistički pristup maksimiziranje prinosa . Naše iskustvo kreće od međunarodne , nacionalne , lokalne kampanje za ruralne . Ukoliko vaš posao ili vaše ciljno tržište biti u Australiji , Adelaida , Brizbejn, Darvin , Kanberi , Melburnu , Pertu i Sidneju možemo da pomognemo . Završna reč : Naši stratezi su iskusni sa najnovijim i najefikasnijih strategija obuhvata ( re - marketinga , ponašanja ciljanje , A / B testiranje Multivarijantno , optimizacija konverzija , optimizacija levak , oglas proširenje , konverzija staza i više ) . Da biste započeli konverzaciju nema obavezu i primiti svoj besplatni ROI analiza poziv danas . Nesigurni šta sve ovo tehničko mambo Jumo je o ? Mi takođe govore engleski , pročitajte u nastavku za jasan i lako razumljiv uvod u internet oglašavanju / online oglašavanja .

 

Šta je Internet oglašavanje / online oglašavanje?

Internet oglašavanje / online oglašavanje se odnosi na plaćene oglase postavljene na internetu , za razliku od pretraživača optimizacija koja pokušava da poboljša plasman sajtova u ne- isplaćenih delovima pretraživača . Internet oglašavanje / online oglašavanje se ponekad naziva i SEM ( Search Engine Marketing ), međutim, to ime je pogrešno kao oglasi su dostupni širom ne samo tih pretraživačima , ali ogroman niz izdavača i mreža . Dva najčešća oblika internet oglašavanje su Aktivno traženje i na Mreži multimedijalnog . Aktivno traženje oglašavanje stavlja oglase na pretraživačima kao što su Google, Iahoo i Bing . Ovi oglasi se pojavljuju u bazi tekst - pred ljudima koji su aktivno u potrazi za vaš proizvod ili uslugu . Aktivno traženje oglašavanje jeefikasan način da dođete do novih klijenata . Oglasi se obično aktiviraju ne- brendiranih ključne fraze poput " Mehaničar Perth" i tamo za privlačenje novih klijenata koji nisu drugačije upoznati sa brendom .

Mreža multimedijalnog oglašavanja stavlja oglase preko sadržajem na sajtovima za razliku od rezultata pretrage na pretragu engines.An primer sajtovima sa sadržajem zasnovan jesajt kao što je nevs.com.au. Oglasi se mogu postavljati na ovom sajtu u bilo tekst ili grafičkom formatu . Položaji na stranici na kojoj je moguće da se reklamira ( često referiše kao ad blokovima ) knjiže kroz više različitih mreža . Google, Iahoo i Bing imaju partnerstva sa bukvalno hiljadama izdavača (kao što nevs.com.au ) i daljeglavni pretraživač pretraživača specijalista mediji kupovine agencija može da dostigne i dodatne premije oglas blok pozicije na nevs.com.au i drugim sajtovima . Na ekranu mreže se često koriste za povećanje brendiranje napore . Oglasi se često prikazuju između 0-10,000 a za svaki klik kroz koji je odlično izlaganje za oglašivače i pojačava brendiranje . Mreža multimedijalnog su takođe popularni za njihov ponašanja ciljanje i ponovo marketinških opcija . Ove tehnike omogućava da prate reklame potencijalni klijent preko displeja mreži na osnovu njihove prethodne interakcije sa vašeg sajta ili same mreže sa medijskim sadržajem . Re - marketing jeodličan način da se ojača svest o brendu i namamili prethodnu kupca nazad na svoj veb sajt sa ponudom prilagođenom ili poruke .

 

Kako se plaća online oglašavanje?

Primarni metod za oglašavanje na pretraživačima i mrežama je ZKP ( cena po kliku ) , međutim CPM ( cena po hiljadu impresija ) je još jedna opcija . Cena po kliku oglašavanje ZKP jemodel oglašavanja u okviru kojih se ništa ne košta za reklamu da se pojavi pred ljudima u potrazi za vaš proizvod ili usluga . Samo punjenja oglašivaču javlja kadapotencijalni kupac klikne na vaš oglas . Sa CPC reklamiranje je moguće garantovati saobraćaj na vašoj veb za bilo koju budžet . Zapamtite , ako niko ne klikne na vaš oglas jednostavno ne postoji ništa da plati . Pre nego što počnete cena po kliku kampanja je važno da razumemo vaše potencijalne ROI ( povrat investicija ) . Ova primarna jer nisu svi search vertikalne / industrije su podjednako ceni . Konkurentne industrija će imati veću vrednost za cenu po kliku . Ovo se može proceniti unapred postavljanjem nekoliko pitanja . Pozovite nas danas kao pitati o vašem potencijalnom ROI . Koja mreža treba da se reklamirate na ? Razlike između različitih cena po kliku mreža je ogroman . Kvalitet posetilac , demografski , a um skup saobraćaja dostupnih u velikoj meri razlikuje između dostupnih mreža . Iahoo i Bing , na primer nudestariji demografska pogodna za veće kupovine visoke vrednosti , dok je Google predstavlja više tehnički potkovani , mlađu publiku i visok obim prodaje priliku . LinkedIn predstavljaposao fokusiran demografska gde je moguće da ciljate na donosioce markera . Izbor pravog mreže će imati značajan uticaj na vaš sajtovima stopu konverzije .
 

Znate šta tražite ?

  • Google AdVords
  • Yahoo Search Marketing
  • Bing Search oglašavanje
  • Linked - in Advertising
  • Facebook - Oglašavanje
  • Onlajn - Mediji - Kupovina

Razumevanje Vaš potencijalni povratak investicija ( ROI ) Plaćeni Internet oglasi sunajbrži način da dobijete svoje poslovanje na vrhu pretraživača kao što su Google ili mrežama kao što su Facebook , međutim za razliku od organskih pretraživača optimizacija - Internet oglašavanje / online oglašavanje ima cenu po posetiocu . Ova cena varira mahnito između pretraživača i prikaz mreže . Razumevanje ako imate profitabilan ROI je kritična pre razmatranja ovog metoda . Iskusni analitičar može odrediti u roku od nekoliko minuta, akoreklamiranje / onlajn oglašavanje strategija Internet će biti pravo rešenje za vaše poslovanje . Ova konsultacija je besplatna tako da Vas molimo da nas pozovite danas !

Read 2228 times