Preporuke za uspešnu SEO u 2014

Rate this item
(0 votes)

Za veći deo od prekodecenije , ja sam učenje dodataka i izlasci na Internetu . Za to vreme ,svet SEO drastično promenila . Nije tajna da sam bio u igri, dok . Prakse koje su dovele do mog uspeha predeset godina , bi svakako dovelo do moje smrti u današnjem svetu SEO . Međutim , između tebe i mene , ja propustiti zmija - kao dane link razmene , i stvaranje lažne signale da na kraju prevareni pretraživačima u čineći vaš sajtbroj jedan mesto . Život , kako kažu , bio je tada lakše .

SEO , kao što smo došli da to znam , nastavlja da se razvija u nešto daleko drugačije nego što je ikada bilo . Svaka velika SEO prakse zna da morate da stalno savršen i reformišu svoje veštine da ostanu u igri , to jepriroda zveri . Nadmudrivanju pretraživača nijeopcija više ; sa novim algoritmom ispravke , pretraživači su pametniji i precizniji nego ikad ranije .

Uveren sam da će ova godina razlikovati SEO stručnjaci iz amatere , i te SEO " Fakers " će ostati sa nigde da se sakrije . Ako ne želite da bude jedan od njih , potrebno je da se prilagode novoj sredini i ažurirate svoje strategije . Recite zbogom poveže sok ​​, Google bombardovanje i šeme ,buduća uloga SEO će biti mnogo složeniji . Na osnovu mog iskustva i profesionalnom mišljenju , ja sam istakao u više važnih aspekata SEO za implementaciju za 2014 .

Tradicionalni SEO Ipak igra ulogu

To je sve o osnovama . Osnovno razumevanje HTML i HTML oznaka , zajedno sa naslovom , metaopisi i ALT atributi , potrebno je . Ove stvari bitno . Google je postavljanje još veći naglasak na strukturiranih podataka i autorstva nego u prošlosti . Bez relativne razumevanja koda ; titule , meta opisi i ALT atributi neće bitno - svaka pojačavadrugi .

Dizajn i srednja

Oni idu ruku pod ruku . To je jednostavno ,fokus je na korisničko iskustvo . Dakle ,boljeokruženje koje ste kreirali za korisnike ,više vidljivost dobićete . Dizajn vašeg sajta treba da budu mobilni i tableta prijateljski , brz , estetski privlačan i jednostavan za navigaciju . Dizajn treba da optimizuju korisnički percepciju i iskustvo na osnovusrednje god da je na vama . Konkretno , osiguravajući da vaš dizajn je prilagođen Vašem ciljnom tržištu će omogućiti platformu za konverziju . Provedite vreme projektovanje i dopuštati da Vaš sajt brendiranih da se razvija na osnovu povratnih informacija i analitiku .

Sadržaj i PR

" Piletina ijaje " scenario . Google je pokazao nam je tokom dugog vremenskog perioda koji dobro i ubedljiv sadržaj pobeđuje u trci . Nekad je bilo da ako ste napisali sadržaja na oko popularne ključne reči i fraze , onda sledi da sa saopštenjem i nekoliko dobrih linkova , ti bi stičemo autoritet i kreću se u organskim rang listi . Umesto jednostavno , zar ne ?

Sada , pisanje dobar sadržaj nije dovoljno . Google je počeo da pokazuje određenu naklonost prema kompanijama koje grade svoje brendove i razvija odnose sa potrošačima . U suštini , socijalni signali su zauzeli mjesto "link sok " i više ne može ignorisati . Uspostavljanje i održavanje veze na mreži bi trebalo da bude integrisan u planu poslovanja svake kompanije . Društveno umrežavanje omogućava manje nametljive platformu za svoj brend da ostanu ispred svoje publike . Izgradi te odnose i koriste ih pravilno kada je potrebno da .

analitika

Dokaz . Ja sam bio nemilosrdanzagovornik Internetu , propovedajući da moji klijenti godinama daveb nudi bolji ROI nego bilo koji drugi medij . Možete da odredite gde saobraćaj i konverzije se javljaju i brusiti na tim područjima . Sposobnost da počne i pauzirali kampanje , analizirati , i poboljšati na osnovu ovih preciznih statističkih podataka obezbeđuje kontinuirano evoluciju vaše kompanije . Postojiviše načina da prilagodite instrument tabli podataka i možete dobiti neke unapred napravljene one ovde . Google analitika , i razne druge platforme podataka , suzlatni rudnik za kompanije . Ako ispravno podešen , sedite na planinama podataka o vašem IT kompanija upotrebu .

Zašto to radimo ?

Razmislite kritički . Na kraju , morate da razumete korisnika nameru . Pre nego što blog ili veb stranice proizvedemisle o korisničkom nameri . Šta želite da uradite - udeo , komentarisati ili popunite cilj ? Kako će ove taktike raditi na svoj ukupne strategije ? Da li ćeaktivacija određenog signala u socijalnoj mreži ili pretraživača pomoći vašem ukupnom planu igre ? U suštini treba da razumemo vaše specifične konverziju , vrednost svakog potrošača , i svoje ciljeve za godinu . Kao iu svakom projektu , veliki ili mali , važno je uzeti u obzir krajnji rezultat pre nego što počnete . Bukvalno , odgovorite svako od ovih pitanja pre nego što počnete da sprovede plan .

Read 5155 times