Efekti i dodaci (addons) u virtuelnim turama

Virtuelne ture u HTML5 formatu

html5 formatVirtualne ture u HTML5 formatu mogu se pregledati na tablet računarima kao i na Android i iPad/iPhone uređajima. Dodatne opcije poput žiroskopskog moda prikazivanja podržavaju svi noviji pregledači.

Virtuelne ture u FLASH formatu

fleš plejerFlash panorama player je napredni plejer koji ima mogućnost da prikazuje virtuelne ture visoke rezolucije. Rotiranje je veoma glatko i vizuelni doživljaj je fantastičan. Međutim, neki uređaji ne podržavaju ili nemaju fleš.

Google i Bing mape

Gugl i Bing mapeObe mape su podržane i postoji mogućnost da se na njima postave hotspotovi sa radarom. Google street view je podržan samo u HTML 5 formatu. Google mape potražuju validan Google map API ključ. Opširnije...

Multi-rezolucijske slike

multirezolucijske slikeMulti-rezolucija onogućava brzo i parcijalno učitavanje slika velikog formata. Velika slika podeljena je na segmente koji se selektivno učitavaju. Upotreba ove opcije štedi memoriju i značajno ubrzava učitavanje panorama. Opširnije...

Popup prozori

pop-up prozorPopup prozor virtualnu turu čini interaktivnijom. U pop-up prozoru moguće je ubacivanje gotovo svake komponente. Pop-up prozor može se startovati nekim određenim dugmetom, poljem ili linkom.

3D objekti

3D objekti3D objekte moguće je ugraditi u glavnom ili pop-up prozoru unutar virtuelne ture. Format 3D modela može biti .3ds. ili .swf. Funkcija prikazivanja 3D modela u v-turi radi samo ukoliko je virtualna tura izrađena u fleš izlaznom formatu.

Multimedijane komponente

multimedijalni sadržajFlash i video zapis može biti inkorporiran na tačno preciziranom mestu u panorami. Fleš (*.swf) i video (*.flv) može biti u samoj masci ture, glavnom ili pop-up prozoru. Pokretanje može biti automatsko ili manuelno.

Fleš sličice, listbox i combobox

fleš sličiceNormalne i fleš navigacione sličice, kao i Listbox i Combobox moguće je ugraditi u virtualnu turu zarad navigacije. Osim scena ovim putem se može pokrenuti mapa, film ili neka druga multimedijalna komponenta.

Slajd šou galerije

galerije unutar panorameUkoliko želite određenu grupu fotografija možete prikazati unutar virtuelne ture kao slajdšou. Opcija je jako zahvalna kada želite posetiocima da pružite dodatne vizuelne informacije. Opcija je dostupna u fleš verziji virtuelne ture.

Prikaz i deljenje na Facebooku

podeliti na FacebookuVirtuelna tura može biti integrisana u Vašu Facebook stranicu. Takođe, virtuelna tura može posedovati dugme "share" za deljenje putem Faceebooka. Virtuelna tura poseduje mogućnost prikaza u samom FB-u poput Youtuba ili Vimea. Opširnije >>>

Efekti različitih perspektiva

perspektivaSvaka panorama može imati drugačiju perspektivu prikaza. Perspektive mogu biti normalne, arhitekstonske, širokougaone, "riblje oko", stereoskopske ili poput male planete.

Žiroskop

žiroskopDa li želite da virtualnom turom upravljate kao da ste zaista tamo? Impresivni žiroskopski efekat omogućava automatsku rotaciju panorame tokom okretanja iOS uređaja. Opcija je podržana u HTML5 formatu.

Integracija virtuelnih tura

formati virtuelne tureFlash VR i Swf se lako integrišu u vaš sajt. Samostalni exe moguće je narezati na CD i poslati klijentima. Moguće je izvesti HTML5 ili iBook za Vaš iPhone/iPad.

Efekat smenjivanja dana i noći

efekat dan i noćSlikanjem dnevne i noćne panorame iz iste tačke moguće je kreirati interaktivnu panoramu sa klizačem čijim prevlačenjem korisnik može odabrati dnevni ili noćni prikaz. Opširnije >>>

Hotspot i Radar

hotspot i radarHotspot i poligonalni hotspot moguće je definisati u sceni. Takođe, moguće je dodati mapu ili Gugl mapu. Radar i indikator strane sveta moguće je postaviti na mestu gde se scena nalazi.

HD FLV virtualna tura

video u panoramiVašu virtuelnu turu možete izvesti kao video visoke definicije koji možete prikazati direktno na TV-u ili drugom uređaju. FLV (fleš) virtualne ture su podržane.

FLV u početnom kadru

fleš videoFleš video fajl moguće je postaviti kao prvi uvodni kadar koji se prikazuje tokom učitavanja virtualne ture. Nakon završetka FLV videa pokreće se panorama.

Kontrolni dugmići

dugmići za kontroluU panorami je moguće dodati vaše tematske dugmiće, kontrolere filma, muzike, brzine rotacije kao i kompas, plan sprata i dr. Ovim dugmićima moguće je dodeliti funkcije po potrebi.

Višejezičnost

višejezičnostU virtuelnoj turi moguće je definisati čak šest jezika. Opcija je korisna ukoliko je Vaša prezentacija namenjena svetskom tržištu ili su Vam klijenti stranci.

GPS

gpsGPS podaci se koriste da bi se Vaša scena locirala na Gugl mapama. Takođe, moguće je i ručno definisanje geografske širine i geografske dužine.

Efekti sunca, kiše i snega

kul efektiUnutar panorame moguće je dodati realističan efekat sunca, kišu, sneg ili grad. Moguće je ubaciti i vektorski tekst, grafiku ili sprajt. Efekti ostavljaju utisak tako što dinamičkim elementima oživljavaju statični prikaz.

Prolagodljivi klizači

prilagodljivi menijiKlizači sa strane odn. scroll bars moguće je definisati različitimi stilovima. Mogu se definisati klizači Textaree, Listboxa, Comboboxa and i prikazivača mape i svake druge komponente unutar virtualne ture.

Komponente za opisivanje

opisni elementiMoguće je dodati tekst, sliku ili tekstualni blog za prikaz informacija. Komponente mogu dodati opis svake scene, mape, filma u situacijama kada je to potrebno.

Podešavanje desnog klika

podešavanje desnog klikaNaziv firme i websajt mogu biti dodeljeni meniju koji se otvara desnim klikom misa. Ova opcija može vam dovesti dodatne posetioce.

 

Read 12037 times
More in this category: « Meni, dugmići i navigacija