Virtuelne ture na Google Business View

Google Business View Srbija

Google Business View Srbija

Google Street View za biznis od sada je moguć u Srbiji! On omogućava korisnicima da vide vaš poslovni prostor unutra i istraže ga. Predstavite vaš hotel, restoran, salon ili kancelariju kroz interaktivnu prezentaciju na Gugl mapama. Vašim posetiocima dopašće se kontrola nad neverovatnim 360 stepeni interaktivnim iskustvom koje omogućava da se predstavite vaš posao u jedinstvenoj virtuelnoj turi na privlačan način. Omogućite vašim posetiocima da naprave korak bliže vama i upoznaju vaš posao bez obzira gde su vas pronašli na Internetu.

 

google pretraga google mape program za hotele
Google pretraga Google mape Program za hotele
Poslovni prikaz na Google+ je Vaš najvredniji SEO faktor. Poboljšajte ga kroz Street View sadržaj. Postavite Vašu zastavicu na mapi. Osiguraće Vam sustret sa potencijalnim klijentima. Omogućite posetiocima virtuelni obilazak kroz Vaš hotel preko napredne pretrage za hotele.
     

Osim na Vaš websajt, mi Vaš poslovni prostor možemo objaviti i na Google mapama (Street view). Pretraživanjem Gugl mapa korisnici će pronaći virtalnu prezentaciju vašeg prostora i neposredno se upoznati sa njom. Vaša impresivna prezentacija ostaviće jači utisak od konkurencije i povećati šanse da se klijenti opredele baš za vas. Izbor odgovarajućeg restorana, kafića, kluba, fitnes centra, teretane ili hotela je često komplikovana odluka. Izgradite poverenje potrošača u preduzeće pomoću visokokvalitetnog virtuelnog obilaska koji omogućava ljudima da upoznaju vašu lokaciju pre nego što dođu. Ova interaktivna virtuelna iskustva pružaju pouzdanje potencijalnim gostima i klijentima.

Da bi Vaša prezentacija ispravno bila prezentovana na Google mapama i u rezultatima pretrage sa "VIDI UNUTRA" opcijom, virtuelnu turu mora da postavi agencija koja je prošla kroz Guglov program sertifikacije. Mi vašu turu možemo da objavimo u "SEE INSIDE" odeljku koji se pojavljuje u Google rezultatima pretrage sa desne strane (ispod mape). Tako postavljena virtuelna tura  zvanično se povezuje sa Google Street View-om i pored rezultata u Gugl pretrazi mesta nudi mogućnost virtuelnog obilaska.

 

 

Pogledajte naše primere

 

Kada u Google tražite Synsam prodavnicu u Stokholmu, sa desne strane pojaviće se opcija "Pogledajte unutra"

Google vidi unutra

Pogledajte primer - kliknite na sliku

 

Virtuelna tura poslovnog prostora integrisana u web sajt izgleda ovako:

 

 

Pogledajte drugi primer koji smo izradili za najpopularniji prestonički splav Shake n Shake.

Kada u Google potražite Shake n Shake sa desne strane pojaviće se opcija "Pogledajte unutra"

Pogledajte unutra

 

Virtuelnu ture moguće je ugraditi i u websajt pomoću IFRAME koda i ona ugrađena izgleda ovako:

 

Virtuelne ture koje objavljujemo na Google business View Srbija ostaju na Googletovim serverima i njih neograničeno možete koristiti i ugrađivati bez dodatnih troškova.

 

NARUČITE IZRADU VAŠE BIZNIS VIRTUELNE TURE ZA GOOGLE

POZOVITE 063 / 830-1000